NATIONALISTII SI EVREII


NATIONALISTII si EVREII au protestat impotriva ISLAMIZARII Frantei (FOTO+VIDEO)

autor: FrontPress 12.11.2012
Aproape 3.000 de francezi, reuniţi în mişcarea “Rezistenţa Republicană”, au protestat sâmbătă la Paris împotriva islamizării ţării şi pentru păstrarea caracterului laic al statului. În fruntea coloanei de manifestanţi s-a aflat un banner de mari dimensiuni cu textul “Fascismul islamic nu va trece”. Printre participanţi s-au numărat membri ai Frontului Naţional, tineri radicali de la Blocul Identitar, militanţi ai mai multor organizaţii catolice dar şi delegaţi din partea Uniunii Evreilor Francezi.
„Franţa a fost întotdeauna o ţară ospitalieră dar, pentru prima dată, sunem nevoiţi să ne confruntăm cu o religie care nu poate şi nu vrea să se integreze” a declarat pentru AP unul dintre protestatari.
Cu trei săptămâni în urmă câteva zeci de activişti ai grupării radicale “Generaţia Identitară” au luat cu asalt o moschee aflată în construcţie, protestând împotriva politicilor privind imigrarea masivă.
În Franţa musulmanii alcătuiesc peste 10 procente din totalul populaţiei, comunitatea islamică fiind formată din circa 6-7 milioane de musulmani, majoritatea originari din Africa de Nord. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu