Suporteri englezi


Suporteri englezi injunghiati la Roma

autor: FrontPress 22.11.2012
Cel puţin 10 suporteri englezi ai echipei Tottenham au fost răniţi în noaptea de miercuri spre joi în urma unui atac al fanilor echipei locale Lazio.  Poliţia a arestat şase agresori, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani.
Un susţinător al echipei Tottenham este internat în spital în stare gravă după ce a fost rănit la gât într-o bătaie produsă într-un bar din capitala Italiei. Conform Mediafax, alţi şase englezi sunt internaţi în spital, dintr-un număr total de zece răniţi.
Câteva zeci de laziali mascaţi, câţiva purtând căşti de motocicletă pe cap, i-au atacat pe suporterii rivali cu bâte, lanţuri şi chiar cuţite. Localul a fost devastat în urma atacului fulger.
“Totul a fost planificat, erau foarte bine organziaţi. Au blocat ieşirea secundară şi aveau asupra lor recipiente cu gaze lacrimogene. I-au izolat pe englezi şi au aruncat asupra lor chei, mese, bare, cu tot ce au găsit în jurul lor”, a declarat proprietarul localului, Marco Manzi, pentru Gazetta dello Sport.
Preşedintele clubului Lazio, Claudio Lolito, a spus însă că nu există probe care să indice sigur că cei care i-ar fi atacat pe englezi ar fi fani laziali, întrucât atacatorii nu aveau niciu semn distinctiv.
Meciul dintre Lazio, echipă la care evoluează şi fundaşul româ Ştefan Radu, şi Tottenham va avea loc joi, de la ora 20.00, în cadrul Grupei J a Ligii Europa. Sursa: FrontPress.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu