Islamizarea Europei


miercuri, 21 noiembrie 2012

Islamizarea Europei

Rabin israelian: “Islamizarea Europei este un lucru bun”

autor: FrontPress 20.11.2012
Rabinul Baruch Efrati consideră că evreii ar trebui “să se bucure de faptul că Europa plătește cu pierderea identității sale pentru ceea ce le-a făcut evreilor sute de ani”.
Nu toată lumea este îngrijorată de creșterea rapidă a numărului musulmanilor în Europa. Un rabin israelian chiar salută fenomenul, relatează publicația online evreiască ynetnews.com Rabinul Baruch Efrati din Cisiordania, consideră că islamizarea Europei este un lucru bun. Un lucru bun pentru evrei.
“Cu ajutorul lui Dumnezeu, păgânii de acolo vor adopta o viață mai sănătoasă, cu mai multă modestie și integritate, și nu asemenea creștinismului ipocrit care în aparență e pur dar este fundamental corupt”, a explicat el.
“Evreii ar trebui să se bucure de faptul că Europa Creștină își pierde identitatea ca o pedeapsă pentru ceea ce ne-a făcut nouă”, a explicat rabinul “motivul etic” pentru favorizarea musulmanilor, citând descrieri șocante din literatura Rishonim (texte scrise de lideri rabini care au trăit între secolele 11 și 15) cu privire la pretinse pogromuri și crime în masă comise de către creștini împotriva evreilor.
“Niciodată nu vom ierta creștinii europeni pentru sacrificarea a milioane dintre copiii, femeile și bătrânii noștri… Nu doar în recentul Holocaust, ci de-a lungul generațiilor, într-o manieră consecventă, care caracterizează toate fracțiunile creștinismului ipocrit …”
“Acum, Europa își pierde identitatea sa în favoarea altui popor și a altei religii, și nu vor mai rămâne nici rămășite sau supraviețuitori ai impurității creștinismului…”
Efrati a decis, prin urmare, că “și chiar dacă suntem într-un război major cu arabii din regiune, pentru Țara lui Israel, Islamul este mult mai bun decât o cultură păgână precum creștinismul.” El a adăugat, însă, că evreii trebuie să se roage ca islamizarea majoritatea țărilor din Europa să nu afecteze poporul lui Israel… De pe Lupta NS
«  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu