Hula impotriva lui Dumnezeu ( Duhului Sfant )

Hula împotriva Duhului Sfînt !
„Adevarat va spun ca toate pacatele si toate hulele, pe care le vor rosti oamenii, li se vor ierta; dar oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va capata iertare în veac: ci este vinovat de un pacat vesnic.”” Marcu 3: 28-29

Biblia ne descopera un Dumnezeu plin de îndurare si dragoste, care îti spune: „Esti foarte important pentru mine! Atît de important, încît am venit la tine chiar atunci cînd erai în nevoie, chiar si atunci cînd ai pacatuit. Am murit pe cruce pentru tine.”

Motivul pentru care a venit Domnul Isus pe pamînt a fost ca prin jertfa de la cruce sa ne poata ierta pacatele. Iar sîngele Sau te poate elibera de orice pacat. Nu de unele pacate, ci de toate pacatele înfaptuite.

Sfînta Scriptura ne spune ca oricare pacat poate fi iertat, dar este unul care nu gaseste iertare în fata lui Dumnezeu. Nu este vorba despre pacatul crimei, al perversiunii, al adulterului. Nu! Ci este pacatul despre care citim în versetele de azi: oricine va huli împotriva Duhului Sfînt, nu va capata iertare în veac: ci este vinovat de un pacat vesnic. Ce înseamna hula împotriva Duhului Sfînt? Înseamna sa îi spui NU Domnului Isus, NU lui Dumnezeu si NU Duhului Sfînt de atît de multe ori încît sa îl faci pe Dumnezeu sa renunte la a te convinge de bunatatea Sa…

Acest pacat se înfaptuieste în mod invizibil, iar uneori este imperceptibil: are loc în inima omului. Nu e un lucru pe care îl face un barbat sau pe care îl spune o femeie, ci este pacatul impardonabil de a respinge în mod voit si repetat chemarea pe care ti-o face Domnul Isus.

Nu as vrea sa îti faci falsa idee ca un om se poate întoarce la Dumnezeu cînd doreste. Biblia ne spune ca omul vine la Domnul Isus atunci cînd Duhul Sfînt îi misca inima. Exista un timp cînd, dupa ce ai respins chemarea Duhului Sfînt în mod repetat, Acesta sa-ti faca o ultima chemare. Iar daca îi spui tot nu, acesta va fi pentru ultima oara.

Ma rog pentru tine, ca daca nu i-ai spus niciodata DA Domnului Isus, sa iei acum decizia de a accepta darul vietii vesnice, pe care Dumnezeu îl are pregatit si pentru tine.

MOTIVUL PENTRU CARE DOMNUL ISUS A VENIT PE PAMÎNT A FOST CA PRIN JERTFA DE LA CRUCE SA NE POATA IERTA PACATELE.

23 de comentarii:

  1. Adevar graiesti, orice pacat poate fi iertat daca te caiesti cu adevarat insa negarea Lui Dumnezeu este de neiertat.

    RăspundețiȘtergere
  2. DESPRE "HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFINT" AVETI O EXPLICATIE FOARTE "VAGA"' SE PARE CA NU INTELEGETI EXACT MOTIVATIA NEIERTARII IMPOTRIVA "DUHULUI SFINT". HI SINT EMANUEL DIN PHOENIX GOD BLESS YOU

    RăspundețiȘtergere
  3. aici aveti my email emanueleuro@cox.net ; am trimis un mic comentariu citeva secunde in urma. sint emanuel din phoenix

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar şi pentru "atât", acest articol ... m-a scuturat un pic, domnule ANONIM !
    Eu ştiu ... şi mereu uit.
    Dar câţi NU ştiu, cât de simplu este CA MĂCAR ... atât să iei în seamă !
    Nu spun că articolul cuprinde toată tema (nici n-ar fi putut !), dar, e drept, parcă totuşi ... e cam puţin !
    Însă, este de remarcat: "disperarea frăţească" a autorului, în dorinţa FIREASCĂ de a împărtăşi un Adevăr "proaspăt aflat", sau, tocmai din "neputinţa" ... de a se face AUZIT !
    Este TRAGIC de simplu:
    Dumnezeu încetează "CICĂLEALA" !
    Cel care "ÎL refuză" ... alege cu obstinaţie ... UITAREA ! Nu Dumnezeu uită de sărmanul păcătos ... CI NOI ÎNŞINE !! Atitudinea noastră distruge DINSPRE "noi", practic...nici nu mai există "NOI" !
    Un ORB nu mai poate să se reflecte PE SINE în OGLINDĂ ! Căci, ceilalţi îi văd reflecţia, el însă nu ! E ORB ! AŞA A VRUT !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  5. multi prosti sunt in lumea asta
    dar mai prosti sunt cei care cred intr-un dumnezeu sau mai multi si nu se incred in ei insusi

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim cand ai fost lucid ultima oara ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti gandim precum oile , ca deh, chiar biblia spunea ca Iisus era marele pastor ce trebuia sa duca oile unde trebuie.

    Duma cu Iisus era pe langa, dar morala e ca: nu trebuie sa fii crestin ca sa fii mai bun, nu trebuie sa te incadrezi nicaieri ca sa fii mai bun, nu trebuie sa faci nimic din punct de vedere social ca sa fii mai bun. Daca vrei sa fii mai bun, fii pentru tine frate, n-o face de dragul artei!

    tot ala:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. NUUUUUUUU DZEU......NU CREDETI IN EL CA VA INSEALA NU EXISTA,,,NU ESTE DZEU NU ESTE IMPARATIE NU ESTE VIATA VESNICA...NU E NIMENI CARE SA VA ASCULTE RUGILE NU E NIMENI ACOLO SUS CARE SA FACA MINUNI NU ESTE NICI UN DZEU SINTETI MINTITI...TRAITI IN MINCIUNI...CREDETI IN VOI...IN NIMENI ALTCINEVA..DZEU NU EXISTA

    RăspundețiȘtergere
  10. URASC ..CUVINTUL LUI DZEU - ATATEA MINCIUNI..NU VA-TI SATURAT??? CUM MAI PUTETI CREDE IN DZEU???POATE CINEVA SA IMI SPUNA CE FACE DZEU?CUM ARATA CINE ESTE UNDE STA???E CEVA INEXISTENT...NIMENI NU L-A VAZUT SI NICI NU IL VA VEDEA..DACA TOTUSI ESTE DE CE EXISTA ATATA SUFERINTA PE PAMANT?? PT CA NE IUBESTE?? DE ACEEA SUFERIM? DE ACEEA SE INTIMPLA ATATEA..COPII,OAMENI INDIFERENT SUFERA??DE CE??PT CE? SINTEM PACATOSI SI DE ACEEA NU? PAI DACA ZICE CA PINA LA A 7-A SEMINTIE,DAR OARE CARE ESTE CEA DE-A 7-A? CA DIN STRAMOSI IN STRAMOSI NOI TOT SUFERIM DAR NU SE MAI TERMINA??? DZEU E BUN SI MILOSTIV NU?? PAI UNDE E BUNATATEA SI MILOSTENIA LUI???LASA LUMEA SI COPII SA MOARA DE TINERI,DA INUNDATII FOC ETC ETC?? ASTA E BUNATATEA LUI?? CU ASTA SE MILUIESTE DE NOI??? MAI ZICE ..CERE SI TI SE VA DA ...CE???SUFERINTE CA ALTCEVA CE SA NE DEA? ASTA ESTE DZEUL VOSTRU CEL BUN??? HALAL DZEU..MAI AVEM

    RăspundețiȘtergere
  11. Karl Marx(1818-1883).
    Religia este opiul poporului,inima
    unei lumi fara inima(citat).

    RăspundețiȘtergere
  12. Vay Odorica mio, ai progresat draga mea, ma bucur))
    pappa,

    RăspundețiȘtergere
  13. dusmanul si Anonim says:
    9 august 2010, 03:45
    o sa ajungeti in iad pentru cuvintele voastre,pacat,asa a facut oameni ca voi si inainte de potop si pana sal rastigneasca pe Domnul Isus Hristos,si asa o sa fie si la judecata finala,eu nu judec pe mine,oameni poate sunt mincinosi ci nu domnul pacat de soarta voastra!Doamne iartai ca nu stiu ce fac!Iartai!

    RăspundețiȘtergere
  14. necredinciosilor le-as sugera sa citeasca primadata biblia si apoi sa vina sa zica ca este totul o minciuna, fara sa cerceteze ei neaga pt ca se tem de pacatele lor si nu vor sa accepte ca cineva ii va pedepsi pt pacatele lor, acel cineva este acel DUMNEZEU de care ei fug si nu vor sa-l recunoasca ca dumnezeul tuturor lucrurilor vazute si NEVAZUTE

    RăspundețiȘtergere
  15. Hula împotriva Duhului Sfânt este să te împotriveşti Duhului Sfânt . Fără Duhul Sfânt nu poţi să ai regret de păcat, şi nu poţi veni la Pocăinţă...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Domnule TUCHEL FIDEL de ce i-L denigrezi tu in felul acesta pe Creator?Ce ti-a facut tie personal? Un sfat vreau sa-ti dau: presupun ca ai acasa o biblie,pune-te sa o studiezi in mod profund si cu sinceritate inlaturand totodata si orice urma de prejudecata... si ve-i gasi raspuns la intrebarile tale! Ve-i vedea ca Dumnezeu este iubitor, asta o va demonstra in viitor cand EL INSUSI va distruge rautatea si efectele mortii...Conditiile actuale exista pt ca la inceputul omenirii sa creat o controversa chiar creaturile sale L-au denigrat si nu i-a recunoscut suveranitatea si au cautat sa se conduca independent de El. EL este un D-zeu care nu face judecata stramba!Biblia este ca o comoara, si o comoara ca sa o scoti trebuie sa sapi...si numai atunci in inima ta va intra intelepciunea si discernamantul... si capacitatea de gandire va veghea asupra ta (pide 2:2-11).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim Aveți perfectă dreptate. FIDEL TUCHEL e un psihopat degenerat complet idiot și complet redus mintal. E bine că proprietarul blogului i-a dat un șut în fund. Astfel de gunoaie ca fidel tuchel trebuie date afară în șuturi.

      Ștergere
  20. DOAMNE iarta-I pe cei ce nu cred in puterea TA ca iubitor de oameni ESTI si TIE SLAVA INALTAM TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH, ACUM SI PURUREA SIN IN VECI VECILOR.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hula impotriva Duhului Sfant este sa te impotrivesti Duhului Sfant... Si nu se iarta pentru ca omul acela nu vrea sa fie iertat... Si numai vorbiti aiurea...precum ca nu exista Dumnezeu si Viata Vesnica... pentru ca...EXISTA !!!

    RăspundețiȘtergere