ZIUA NATIONALA


SUPORTERII romani vor marca ZIUA NATIONALA la Alba Iulia

autor: FrontPress 25.11.2012
Asociaţia Suporterilor Români (ASR) a anunţat printr-un comunicat de presă că va sărbători anul acesta Ziua Naţională a României la Alba Iulia, oraşul unirii. 
“ASR organizează o deplasare specială pentru a marca cei 94 de ani trecuţi de la Marea Unire. Pe 1 Decembrie vom fi cu toţii prezenţi pe străzile cetăţii Alba Iulia pentru a arăta că românii nu şi-au uitat strămoşii, nu şi-au uitat eroii şi nu au uitat cine sunt”, se arată în comunicatul ASR.
În ultima perioadă, ASR s-a remarcat prin tot mai multe luări de poziţie cu caracter patriotic-identitar şi unionist, cele mai recente acţiuni în acest sens fiind o coregrafie dedicată eroilor anticomunişti din 1989 (realizată pentru meciul amical dintre selecţionatele de fotbal ale României şi Belgiei) şi participarea la sfârşitul lunii octombrie la un marş pe străzile Bucureştiului prin care s-a cerut unirea celor două state româneşti.
Din ASR fac parte suporteri ai diverselor cluburi din ţară, precum Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti(T2), Poli Timişoara, UTA (Arad), Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Oţelul Galaţi, Delta Tulcea, Voinţa Sibiu, FC Braşov, FC Vaslui, Jiul Petroşani, Gaz Metan Mediaş, Corvinul Hunedoara, FC Bihor Oradea, FC Argeş sau grupul Honor et Patria, alcătuit din susţinători ai echipei naţionale. Deasemenea la sfârşitul lunii octombrie şi suporterii clubului FC Zimbru din Chişinău, organizaţi în grupul Oastea Fiara, au anunţat că au devenit membri cu drepturi depline ai ASR. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu