:: Ce ne mai asteapta ?????

Titlu: Ce ne mai asteapta ?????
Autor:: Odorica Ion
Articol: Abia astept zilele acestea cind incep marile demonstratii sindicale. O sa fie intr-adevar ceva nemaipomenit din care o sa invatam cu totii.
Gata acum nu mai este sindicatul ca in bancul de pe vremea comunistilor:
Copilul intreaba pe mama ce este Partidul, UTC, si Sindicatul.
Mama ii explica partidul este ca tata, ce zice el este lege in familie, UTC e ca mama care ce zice tata, aia face si mama, si Sindicatul e ca bunica vorbeste toata ziua si nu o asculta nimeni.
Nu, acum nu mai este ca vara trecuta la demonstratia sindicala unde oamenii venisera la picnik si liderii de sindicat corupti si in simbria partidelor, vorbeau si ma adormise-ra si pe mine.
Dar cenzura este in floare. Cind mai comentam pe HotNews( nu credeam ce zice M.B.ca este al puterii.(M.B. cu "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Il vedeti pe google la numele meu).Asa a fost, degeaba m-au pus la stirea zilei pe mine, care nu merg decit la piata si la gunoi.
Am facut un comentariu privitor la un spici(spice am vazut ca se scrie, stiti eu am facut rusa si stiu sa numar pina la 1 adin), tinut la coborirea din avion (nu stiu de unde venea) al lui T.B.
Si am spus acolo ca T.B. era vizibil afumat, rosu la fata, aruncind ochii in parti.Spiciul a fost spus cu poticneli. Am zis ca s-a parfumat in avion(acum cu accidentul, mai rau face, ca un eventual nezaz, sa nu il gaseasca treaz).Ce credeti nici acum dupa un an, nu a aparut art.meu.
Acum o sapt. am divortat de tot de HotNews, caci la articolul cu min.de externe B. care a fost la granita cu Moldova si a luat personal sirma ghimpata, care despartea nu stiu pe ce distanta, tarile noastre surori.Eu am gasit de cuviinta sa fac un mic comentariu nevinovat, asa ca am spus ca a luat sirma sa o bage in jacuzzi, ca sa fie treaba mai vioaie in caz ca lincezeste la un anumit timp (stiti treaba cu cucoana aceea cind amindoi erau ambasadori si s-au filmat in cada, ea este nu mai stiu ce mare tot la externe ambasadoare, atunci era parca in Brazilia). De ce nu a apelat la un brazilian, ca ati vazut la mine pe bloguri ca sint arzoi(am sters mult).
Dar sa revenim la oile noastre, am vazut ca micul meu comentariu nevinovat nu a fost publicat si am scris altul si altul si altul, din ce in ce mai veninos(ca sirma e ruginita dupa ce a stat mult ani in ploaie si ninsoare). Si la fiecare comentariu scriam "Jos Cenzura" cu un sir de semnul exclamarii. Pina la urma s-au indurat si au pus pe primul, pe care l-am scris cind inca nu ma incinsesem. Asa ca m-am suparat si nu mai scriu acolo, caci articolele trebuie sa cuprinda numai 2ooo de cuvinte si eu abia de atunci incolo intru in subiect.In general art.mele au peste 5.ooo de cuvinte. Si ma mai si cenzureaza.Are dreptate B.M., HN este o oficina a puterii.Ce mai sint ghinionista. Cind mi s-a cerut de catre alt oras sa scriu un spici pentru ziua de 22. dec.o9, dar eu am zis ca iau de baza 21 dec.(atunci a fost baricada), dar pina la urma nu mi-a fost acceptata o poza cu 2 tineri pe care tineam, mortis sa apara acolo cu tot cu art.Au spus ca sint de la Auschwitz(schilo-papa-alfa) si ne face tara de ris.
Am scris acest art. adevarat dar vesel, ca fie o atmosfera roz, nu cenusie.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

31 de comentarii:

  1. Sarcinile se impart in functie de : GRAD, FUNCTIE , categorie de VARSTA si in mod cat mai EGAL POSIBIL - incet incet la munca romani si alte natii ptr. SFINTIREA LOCULUI ....... orasele vor deveni puscarii daca nu luam masuri........... in ROMANIA multi care citesc studiaza si gandesc ptr. a fi buni PATRIOTI sunt luati la misto , "aranjati" prin diverse diversiuni si marginalizati pe toate caile posibile , CLANURILE SATANISTE SI FASCISTE din RO nu vor sa se LINISTEASCA !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. atentie PATRIOTI ROMANI ceva nu este in regula ... se coace ceva... am si eu INTUITIE buna CATEODATA - sfatuiesc patriotii ROMANI sa fie foarte PRUDENTI incepand din PARLAMENT GUVERN si pana la cei mai de JOS - sa umble prin locuri foarte SIGURE si PAZITE ca vor fi VANATI de catre TRADATORII TARII !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am facut apeluti din acestea pina a zis familia ca ma reneaga si imi taie subventia lunara.
    De renegare nici nu-mi pasa, dar de subventie?
    Cum era sa ma duc lunar la bancomat sa-mi maresc pensia si acolo sa gasesc ciuciu !

    Asa ca trebuie sa-mi tin caii in friu. Pina cind, ii voi scapa iar si atunci nu ma mai tine nimeni. Dar asta dupa ce o mari guvernul pensiile !!!!
    Multumesc pentru comentariu.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. RELAXARE si NATURA pana la MAREA FINALA in ROMANIA ....

    RăspundețiȘtergere
  5. PARLAMENTARII si POLITICIENII trebuie sa faca CHETA ptr. EDUCATIE si TRATAMENTE !!! Numărul crimelor comise în Mureş a crescut alarmant .Dacă în 2009 au fost înregistrate opt fapte de omor, în nici patru luni, cât a trecut din 2010, numărul omorurilor a ajuns la nouă. Medicii psihiatri pun fenomenul pe seama dezechilibrului mintal, a frustrărilor cotidiene sau a geloziilor patologice. Fie că a fost vorba de tâlhărie, răzbunare sau gelozie, unele crime au fost comise cu o cruzime greu de imaginat.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa fie CLAR ptr. toata LUMEA - POLONEZII nu aveau ce cauta in acea zona cu AVIONUL ! au incalcat niste legi SFINTE - daca unii oameni explica la MILIOANE de IGNORANTI CEVA sper ca macar cateva MII sa INTELEAGA ! de cate ori sa repet ??? pe timp de CRIZA MONDIALA mai ales trebuiesc RESPECTATE LEGILE FEMOSAN ! Aveti grija de COPIII si FEMEILE cu BUN SIMT si CREDINTA in cele SFINTE ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Psihopatii si ACTIUNILE LOR

    * in caz de " HAOS " FORTELE Speciale vor Supraveghea Copiii si Mamele ... Ceilalti Resursele !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. piscinele MILIARDARILOR sunt pline cu apa si alti romani nu au cu ce sa supravietuiasca ... se numeste TERORISM ECONOMIC !!! AVERTISMENT - APA potabila in viitor va fi FOARTE SCUMPA !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. unele DUHURI incep sa se mai purifice ... ATENTIE insa la PSIHOPATI si cei LACOMI ... !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. atentie sub ce lumini umblati noaptea .... http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/becurile-polueaza-si-pot-provoca-insomnii-si-cancer-423658

    RăspundețiȘtergere
  11. ORASELE principale afectate de Armele PSIHOTRONICE http://plerion.blogspot.com/2010/05/armele-psihotronice.html

    RăspundețiȘtergere
  12. primul pas- credinta si PRUDENTA ... si evitati sa cumparati alimente din market...ci mai mult de la tarani ... pasul 2 - circulati mai putin cu masina personala si avionul ... veti vedea niste rezultate...

    RăspundețiȘtergere
  13. institutiile statului trebuie sa ia atitudine in fata SEFILOR de la BUCURESTI care forteaza institutiile sa consume multa HARTIE ptr. niste chestii ABERANTE … asa se si taie padurile din RO la GREU … ia mai meditati ROMANI ….

    RăspundețiȘtergere
  14. ptr. bunul mers al Romaniei sfatuiesc guvernantii si parlamentarii sa nu mai circule cu avionul si politicienii sa EVITE BAILE de MULTIME !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Trebuiesc ANULATE toate FESTIVITATILE - 9 mai ETC.- care consuma RESURSE in RO si sa nu mai vad romani comentatori cu BOMBE !

    RăspundețiȘtergere
  16. Sfatuiesc pe toti cei care incita la VIOLENTA sa se pregateasca fizic ptr. AGRICULTURA si FISC la MAXIM !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. DISTRUGERILE si RISIPA de orice NATURA duc la pierderi MASIVE din BUGET ... deci de 3 x PRUDENTA STRUCTURILE si SINDICATELE !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. In caz de RAZBOI MONDIAL sau CALAMITATI , INTERNETUL poate PICA si atunci PUTEREA va fi in OAMENI si AGRICULTURA nu in SUPERTEHNOLOGIE !!! legile FEMOSAN ...

    RăspundețiȘtergere
  20. Monica astăzi, 22:07 sa se confiste 50% din toate averile.sunt facute din furat si pe spatele nostru,cei multi care am trait la limita subzistentei dintr-un salar.traiesc in jud.Vaslui,cel mai sarac judet din tara dupa revolutie.ne-am saturat sa vedem nunti de sute de mii de euro la tv,sotii de parlamentari cu genti de zeci de mii de euro,vacante de lux,petreceri ca ale domnului Tantareanu......cand cei saraci isi pun capat zilelor ca nu mai au bani sa-si plateasca datoriile.SUNTEM ROMANI,toti!!?? sursa http://www.mediafax.ro/social/pensii-speciale-vor-fi-drastic-diminuate-cu-o-cota-de-90-ca-taxa-de-solidaritate-6110686

    RăspundețiȘtergere
  21. recomand domnilor PONTA GEOANA si ANTONESCU ETC. sa- si puna contabilii la lucru sa vada cate averi au fost facute ilicit in RO si sa nu mai pomeneasca des numele de BASESCU in conjucturi ca in cele din zilele noastre deci vedeti de GRADINA cu HOTI ...! http://www.mediafax.ro/politic/ponta-in-afara-de-fortele-de-ordine-de-la-cotroceni-basescu-nu-mai-are-alti-aparatori-6113095

    RăspundețiȘtergere
  22. parlamentul trebuie desfiintat complet … in guvern facut CURATENIE si adusi oameni competenti EXPERTI din PARLAMENTUL DESFIINTAT , FISCUL sa intre cu o ARMATA puternica in toate AVERILE NEJUSTIFICATE COMPLET si uite asa ROMANIA ieste din criza in 3 luni si plateste si datoriile la FMI !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. ARMATA trebuie sa ajute POLITIA si GUVERNUL fara PARLAMENT si CRIMINALI http://www.realitatea.net/poluare-in-marea-neagra--dupa-ce-o-conducta-de-petrol-a-fost-sparta-de-hoti_713298.html

    RăspundețiȘtergere
  24. un SEF adevarat acum ar intra in buncar si ar da ordin la armata si politie sa fie in stare de maxima prudenta si vigilenta !!! in acest timp PARLAMENTUL blocat ptr a nu se mai consuma RESURSE ... o ARMATA de functionari de la FISC incep cu CONFISCAREA averilor DUBIOASE ETC . .... granitele inchise ptr intrarea STRAINILOR pe timpul acestor OPERATIUNI !!! si uite asa se face CURATENIE GENERALA Si ORDINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. http://saccsiv.wordpress.com/2010/05/13/cam-des-vedem-avioane-si-elicoptere-militare-deasupra-bucurestiului-%E2%80%A6/ deci romani fiti pregatiti ptr. marii SACALI ....

    RăspundețiȘtergere
  26. Basescu nu mai are putere sa lupte cu SACALII DE LUX ... nu are PUTERE sa intre in buncar si sa dea un ordin cu FISCUL ETC. ... deci solutia - BLOCAREA PARLAMENTULUI si DAREA ORDINELOR CORESPUNZATOARE ptr. ARMATA FISCULUI ...

    RăspundețiȘtergere
  27. legile FEMOSAN vor salva RO ... http://www.realitatea.net/angajatii-ministerului-de-finante--consemnati-la-serviciu_713532.html

    RăspundețiȘtergere
  28. Structurile sa - si faca ORDINE !!! Basescu a facut dupa PUTEREA si INTELEPCIUNEA LUI ... este randul VOSTRU !!! legile FEMOSAN !!!

    RăspundețiȘtergere
  29. cati parlamentari corupti sunt in cardasie cu generali ??? ptr. Armata Politie Jandarmerie SRI ETC. - pe timp de criza si in aceste vremuri cu POLUARE MARE nu este bine sa se bata pas de DEFILARE din mai multe MOTIVE ... cei care au EXPERIENTA stiu de ce ... plus ca se consuma multe RESURSE din BUGETUL STATULUI cu pregatiri si transport ptr. FESTIVITATI ... este bine sa se revada REGULAMENTELE si RECTIFICARI ... GENERALII din toate STRUCTURILE sunt responsabili de starea PSIHICA a TRUPELOR deci nu decimati STRUCTURILE !!! Avertismentele au fost facute ... POPORUL vede si aude ... SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  30. cei cu bun simt sa fie ATENTI ce CRIME vor face unii oameni DRESATI de UNII din PSD PNL si PDL ETC. … stiu ce scriu acum… AVERTISMENTELE au fost facute …. Triada RABDARE INTELEPCIUNE CONSTIINTA in ACTIUNI … SUCCES ROMANI fiecare dupa PUTEREA LUI !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. romanii se trezesc ... pe realitatea tv cineva a propus sa se impoziteze cu 10% averile celor care au facut afaceri cu STATUL ETC ... imbogatire pe spatele STATULUI ... mai exista si Romani de pe la TV care au curaj !!!

    RăspundețiȘtergere