Cronica


Cronica ELECTORALA a sociopatului zanatic (1)

autor: FrontPress 18.11.2012
Un grup de voaieriști politici au ieșit pe traseu pentru a împărți pliante cu rinocerul pe care vor să-l trimită în parlament. Niște tineri care se prostituează moral pentru un mic, o bere, o apă minerală sau câteva zeci de lei. Zâmbesc tâmp, împart fluturași, poartă tricouri cu candidatul-minune și vând ceață oamenilor. Există în continuare o mulțime de cetățeni infantili care se bucură când primesc orice: o pungă goală, o brichetă, un pix, un calendar, un balon…Propagandiștii de mucava au închiriat și un clown, pentru ca burlescul situației să fie deplin. Minciună și manipulare cu zâmbetul pe buze. O paiață veselă care după alegeri se transformă în Pennywise.
Conduc mașina ascultând muzică, gândindu-mă la meciul de duminică. Încetinesc în parcarea din Piața Dacia pentru a lua curba, când de undeva văd apărând niște celule sexuale mobile îmbrăcate în alb, mișunând printre mașini. Împart baloane, fluruași și alte rahaturi. Un martalog antipatic se apropie de ușa mea, zâmbind forțat, cu dorința de a-mi da prin geam un material propagandistic. Îmi ascult primul impuls și mă trezesc răcnind: „Marș în mă-taaaaaaa de la ușa lui Fuegoooooo!!!”
Dau muzica mai tare, calc pe accelerație și demarez răzând ca Stripy în zilele de glorie. Aș fi vrut să văd privirea retardă a politrucului amator, dar nu am chef să-mi pierd prea mult timp cu pionii marii manipulări naționale.
Dați-le cu flit oriunde îi vedeți, trântiți-le în nas toate ușile la care bat, faceți mișto de ei, nu vă sfiiți să le arătați cât sunt de mici și de penibili! Numai dintr-un sarcasm pur, incisiv și violent se poate naște o contraforță sănătoară și viguroasă!
Exercițiile lor democratice provoacă febră musculară la creier. Evitați-le cu încredere! De Goran Mrakici – FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu