SEFUL "MASCATILOR" DIN CONSTANTA


Seful “mascatilor” din Constanta pozat GOL si cu peruca: “Noi suntem mai NEBUNEI asa…”

autor: FrontPress 12.11.2012
Imagini cu comisarul şef Emanoil Moraru, şeful Serviciului de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în care acesta apare dezbrăcat, purtând perucă şi o armă de jucărie, au fost publicate de ziarul CanCan. El este încadrat de mai mulţi colegi “mascaţi”, de la trupele de intervenţie pe care le coordonează.
IPJ Constanţa face o anchetă internă, pentru a afla cine a trimis presei pozele compromiţătoare. “Urmează a se stabili identitatea persoanei care a pus la dispoziţie fotografiile, fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale. Furnizarea fotografiilor ar putea avea un aspect penal”, a declarat pentru Gândul purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa,  Bogdan Păduraru. Oficialul a mai precizat că Emanoil Moraru “are o carieră impresionantă” şi că este de asemenea cetăţean de onoare al Constanţei.
Nu am afectat în niciun fel imaginea instituţiei, ci un tâmpit care a dat pozele. L-au prins pe Moraru dezbrăcat. Ce să spun, parcă sunt Steven Seagal. Rămân un gladiator. Ce, m-am dezbrăcat într-un bar sau restaurant? Eu nu am băut în viaţa mea nicio bere întreagă”, a declarat Moraru, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.
Emanoil Moraru a mai spus că pozele sunt făcute în urmă cu doi ani, în sala de antrenamente a poliţiştilor. El susţine că cel care a făcut pozele este un poliţist care a folosit un aparat foto din dotarea Poliţiei. “A fost o glumă. Imitam un poster din sala de sport. E identic, doar că acolo era gol, eu sunt în suspensor. Noi suntem mai nebunei aşa! Arătaţi-mi unul de la trupele speciale cu toată ţigla pe casă!”, a mai spus şeful trupelor de intervenţie rapidă din Constanţa. Moraru susţine că este vorba de o răzbunare: “Am vrut să fac ordine şi să-i pedepsesc pe poliţiştii indisciplinaţi, care nu-şi fac treaba”.
Comisarul a mai declarat că arma care apare în poze este din plastic, de jucărie, şi că de altfel modelul M16, nici nu există în România.
El a povestit că trupele de intervenţie au foarte multe articole de deghizare, pe care le folosesc în acţiunile sub acoperire, şi că nu ar fi prima oară când se deghizează. “Am fost deghizat şi pe plajă, cu perucă şi cearceaf, ca să prindem un nemernic. Am fost deghizat şui ca cerşetor în Mangalia, când am prins un pedofil, şi tot ca cerşetor la o captură de droguri cu poliţiştii francezi”, a mai spus Emanoil Moraru.
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni TV, că va semna ordinul de pensionare pentru şeful DIAS Constanţa deoarece el a cerut să fie pensionat încă de acum trei luni, fiind făcute formalităţile necesare către Inspectoratul General al Poliţiei Române. “Am discutat cu şefii domnului Moraru, cu şefii domnului comisar-şef, am discutat şi cu şeful Poliţiei Române. (…) A ajuns la limita de vârstă, îndeplineşte condiţiile. Eu personal nu sunt de acord ca asemenea imagini să apară public”, a spus Mircea Duşa, la România Tv.
Şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru, este şi preşedinte al Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP) Constanţa, fiind ales în această vară, pentru a doua oară. În plus, în luna martie a acestui an, el a fost desemnat de către şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române cel mai bun preşedinte CNP din ţară. Activitatea lui Emanoil Moraru este recunoscută pe plan naţional ca fiind foarte bună, el fiind şi singurul negociator recunoscut internaţional din Dobrogea, fiind pregătit de agenţii FBI specializaţi în negocieri. Sursa: FrontPress.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu