Anonymous


Anonymous vs. Israel: SUTE de site-uri atacate de cateva MILIOANE de ori

autor: FrontPress 19.11.2012
Sute de site-uri israeliene au fost atacate, in a doua parte a saptamanii trecute, intr-o adevarata avalansa de tentative de hacking. Tentativele de hacking au venit ca raspuns din partea Anonymous la raidurile aeriene din fasia Gaza, dar mai ales la incercarea Israelului de a bloca accesul la internet in Teritorii.
Nu mai putin de 44 de milioane de incercari de hacking au fost demarate de hacktivisti in ultima parte a saptamanii trecute, scrie CNET. Una dintre incercari s-a soldat cu scoaterea temporara din uz a unui site (neprecizat), potrivit declaratiilor ministrului de Finante al Israelului.
Atacurile informatice continua probabil si in acest moment, mai ales ca Israelul a raspuns acestor tentative de hacking cu propriile atacuri. Majoritatea atacurilor sunt originare din teritoriile Palestiniene si Israel, mai scrie presa internationala.
In ultimele patru, cinci zile, Anonymous a lansat asupra Israelului atacuri prin diferite metode, inclusiv denial of service DoS. Autoritatile israeliene au precizat ca pot face fata acestor atacuri in condintiile in care guvernul a investit foarte mult in tehnologie de ultima ora. Cu toate acestea, Anonymous a reusit sa creeze probleme destul de mari unui numar de 663 de site-uri israeliene. De pe Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu