:: Un blogger isi divinizeaza organul sexual

Titlu: Un blogger isi divinizeaza organul sexual
Autor:: http://politia-blogurilor.blogspot.com/
Articol: Noi suntem ipocriti dar el a spus adevarul lumii intregi si adus argumente pentru ceea ce simte. Cu alte cuvinte, blogarul si-a dezvaluit secretul bine ascuns de ani de zile. Acum sfideaza printr-o postare toate ideile preconcepute.
ISI DIVINIZEAZA SEXUL si a tinut sa afle toti. Mai mult, in semn de apreciere a scris un post dedicat organului. Captivant...

blogulunuiidiot.blogspot.com/

"Eu cu p*** mea

Daca ai p*** si esti fericit, si p***-i fericita, si daca p***-i fericita si tu esti fericit. E simplu: cine ma saluta dimineata? Nu mama, nu tata ci p***-sta teapana gata sa fu**. Cine-i mereu aproape si gata de atac? PUL**. Cine sta cu tine de la nastere pana la moarte..PUL*. Cu cine fu**(exact, cine nu ce) toate piz**** intalnite? Cine-ti sta alaturi la o laba? Pricepeti ideea..."

Cum sa nu pricepem si chiar daca nu am intelege tot nu te-am contrazice din simplul motiv ca ne este teama...
Poti adauga cateva intrebari pe lista la care ai acelasi raspuns:

Cine e langa tine cand mananci o ciorba?
Cu cine faci o cafea?
Cine te sustine cand toti spun ca ai o problema psihica?
Cu cine traiesti o adevarata poveste de dragoste?
Cu cine stai bot in bot toata ziulica?

"De ce vi se pare asa anormal, asa ingrozitor, asa terifiant faptul ca noi, regnul masculin facem atat de multe referiri la pul*? Restul materialului necenzurat il gasiti pe http://politia-blogurilor.blogspot.com
--
Visitor Ip: 78.96.101.126

17 comentarii:

  1. Nu am sa ma obosesc sa accesez lynk- ul. M-am edificat deja, citind doua randuri, aici. As vrea sa fac doar o mica observatie: tipul asta care isi divinizeaza falusul, are dreptate! E normal ca, din multitudinea organelor si membrelor corpului omenesc, sa alegi partea care te caracterizeaza in cea mai mare masura. Cate unul isi poate diviniza creierul, altul mainile. Chestie de cum se simte reprezentat...
    Ce-mi place mie numele asta: "politia blogurilor"... Ai si insigna?

    RăspundețiȘtergere
  2. :) si mie imi place initiativa politia blogurilor.Si ma bucur ca ai inteles articolele de ieri,si nu ai continuat ca si Andrei Ghiorghe.
    Cat despre tipul acela,ce sa spun...are o perspectiva ciudata...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. De parcă n-am fi avut destule, acum avem şi poliţia blogurilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea este ca tot ceea ce reuseste sa faca Politia Blogurilor este sa aduca in atentia noastra exact ceea ce blameaza. Adica face publicitate gratuita!

    RăspundețiȘtergere
  5. SOmeONE * am si este brodata

    Adelin * sa ne scuzi ca existam

    100 Ro * este ok din partea noastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate facea "Academia de politie", ca doar nu se naste omu' politai... :)

    E brodata zici? Da' cip are?...

    RăspundețiȘtergere
  8. SOmeONE * n-am avansat in grad ca sa am CIP...inca astept

    RăspundețiȘtergere
  9. Scribu, :)
    In orice caz, omul are o bruma de respect pentru sine, caci se pune inaintea falusului. El nu zice "P... mea si eu" ci eu si "p... mea" ca sa se vada clar cine este jupanu'. Cred ca o bate si o ameninta cu Ciomu in fiecare zi! :))

    Cora,
    saru'mana Cora,
    Cui ii face publicitate gratuita? Site-ului? Pai cine ar vrea sa vada ce zace in capul unui cretin, decat alt cretin? Noua ne-a fost destul si bucatica pe care au adus-o.

    Adelin,
    Lasa ca poate unii vor fi mai atenti la ceea ce vor scrie de-aici inainte, ca sa nu ajunga in colimator. Eu unul voi fi. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Muhahahahhah asa este Dan :))) uite ca la asta nu m-am gandit si acum imi pare rau=)) esti un fin observator:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Dan, ai si tu dreptatea ta. Insa nu inteleg de ce trebuie sa aducem in fata cititorilor astfel de modele, si nu pe cele care realmente merita sa fie aduse in fata.

    In plus, raman la ideea mea, ca, blamand anumite apucaturi in mod "atat de public", de fapt, le promoveaza.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Dan: Nu zici rău deloc. Însă, niciodată nu poţi să fi în asentimentu' Scribului când îţi publici un articol. Tu poţi să-l consideri un articol bun, iar, nea Scribu' să te arate cu deştu' la "panou' ruşinii".

    Dar, Cora are foarte mare dreptate în comentariul de deasupra. În sprijinul chestiei ăsteia, uite la ce s-a ajuns cu cocalarii şi piţipoancele după ce au apărut site-urile dedicate lor.

    Ignoranţa ar fi fost şi este cea mai bună armă împotriva chestiilor astea.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Cora,
    Exemplele acestea pe care le aduce Politia Blogurilor taie pofta unora de a face la fel. Daca-ti incerci umorul pe ceva, apoi astfel de obiective sunt minunate. :)

    Ei, fara umor, articolele Politiei Blogurilor ar fi complet nesarate. Desigur ca trebuie aduse aici exemplele bune si desigur ca mi-ar conveni sa am colegi cu notorietate castigata pe merite evidente. Avem multi astfel de colegi dar din pacate, multi dintre ei au depus armele tocmai din pricina invaziei unor neica-nimeni cu articole fara valoare. Eu ma bucur ca tu bunaoara nu ai plecat. Ca si Adelin de altfel. Acum ce sa zic... mi se aduc reprosuri de la cativa dintre cei pe care i-am invitat prin Feri, evident, ca "ia uite in ce m-ai bagat!" O sa treaca. A aparut intre timp concurenta. Am stat si eu vreme pe-acolo... "Reteaua literara", multi de-aici sunt si acolo dar cred ca sunt multe ning-uri pe net

    Adelin,
    Riscurile meseriei... Mdeh! Pe ei nu i-a luat inca nimeni in colimator.... Si ei risca. :) Nu-i asa Scribu? :))

    Nu cu ignoranrea lor cred eu ca se rezolva, ci cu atitudine. Am stat cateva luni pe blogul lui Oreste si cine devenea violent sau agresiv pleca muscandu-si degetele. Totdeauna se gasea cineva sa le indrepte limbajul. Depinde de noi daca vrem sa traim intr-o mahala sau la Acapulco. Oamenii care sunt apostrofati din mai multe parti, fie se calmeaza, fie pleaca. Ignorarea insa, il face pe nesimtit sa prinda aripi.

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Dan: Nesimţitu', dacă o să prindă aripi, o să incerce să zboare către Soare... dar, pe drum o să i se topească ceara. E bună atitudinea... însă, nu întotdeauna este ceea ce trebuie... bineînţeles, totu' e cu dus şi-ntors.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scoatem subiecte din "Reteaua literara" pana se inchide blogspot:))

    RăspundețiȘtergere