Regret


Un “NEO-NAZIST” devenit “JIHADIST” regreta alegerea facuta

autor: FrontPress 11.11.2012
Un “neo-nazist” născut în Ungaria, dar care trăieşte în Germania şi are cetăţenie germană, convertit la islam şi un adept al “războiului sfânt împotriva necredincioşilor”, a plecat în urmă cu 4 ani împreună cu soţia sa să lupte în Afganistan alături de talibani, scrie Daily Mail. Acum este judecat în ţara sa şi regretă alegerea făcută, în general din cauza cruzimii luptelor, lipsei de respect acordate femeilor de către musulmani şi… igienei precare a camarazilor lui de arme.
Tânărul numit doar “Thomas U” este în prezent judecat pentru că ar fi participat în 2009 la un atac asupra unei baze americane amplasate în apropierea graniţei dintre Afganistan şi Pakistan.
Acum aceste susţine că a făcut “o mare greşeală”. El i-a acuzat pe mujahedini că sunt consumatori de droguri şi au o igienă personală precară, din această cauză îmbolnăvindu-se şi el de hepatită de tip A. “A fost o experienţă teribilă. Am fost şocat de lipsa igienei. Oamenii scuipau mereu şi vomitau pe unde apucau”, a declarat acesta în faţa instanţei.
Deasemenea maghiaro-germanul de 27 de ani mai este nemulţumit şi de faptul că soţiei sale nu i se acorda respectul cuvenit şi i se interzicea să facă cumpărături la supermarket sau să folosească telefonul mobil. “Am ajuns să nu mai pot să-mi ţin de mână soţia în public”, a mai spus tânărul deziluzionat.
Cel mai dezgustat a fost când doi prieteni de-ai lui, un german şi un olandez, au fost ucişi într-un raid al aviaţiei pakistaneze.
Când femeia a rămas gravidă, cuplul a decis să abandoneze lupta în numele islamului şi au plecat în Istanbul, în 2010. Acolo au fost imediat arestaţi, copilul născându-se într-o închisoare turcească.
Thomas U, care a apărut şi într-un film de propagandă al talibanilor, este acum judecat pentru terorism şi pentru apartenenţa la o grupare jihadistă germană. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu