Halloween ?


Halloween? Nu, multumesc!

autor: FrontPress 01.11.2012
Cu ocazia din ce în ce mai obişnuitei “sărbătoriri” a Halloween-ului în România (31 octombrie) prin petreceri, baluri mascate, concursuri de desene care mai de care mai macabre, maratoane de filme horror, “jocuri” de ocultism, etc, Noua Dreaptă filiala Mureş a încercat să aducă la cunoştinţă faptele mai puţin cunoscute, unele subconştiente ale acestei “sărbători” de import: cultul violenţei, al răului, al ocultismului, satanismului şi chiar instigarea la crimă. Pe lângă acestea, Halloween-ului este şi o afacere de milioane de dolari pe baza patimilor oamenilor.
Chiar dacă în România fenomenul nu a atins acelasi nivel al gravităţii ca şi în ţările vestice de unde îşi are sorgintea, an de an, dintr-un snobism extrem,  acesta prinde rădăcini tot mai adânci şi în Ţara noastră. Sub masca de “fun” ideile raspandite sunt dintre cele mai nocive. Practicanţii acestei serbări, în marea majoritate tineri, trebuie să ştie că, voluntar sau involuntar, ei practică un cult al demonicului şi, în timp ce ei “se distrează” prin cluburi în alte “subsoluri” ale lumii chiar şi copii nevinovaţi sunt ucişi pe altarul adevăratului “stăpân” al acestei “sărbători”.
Membrii Noii Drepte Mures au împărţit zeci de CD-uri cu filme informative profesorilor de engleză din Tg-Mureş – principalii factori de propagare a acestui fenomen în rândul tinerilor. Cu scopul bun de a-i atrage pe elevi spre învăţarea limbrii engleze dar din lipsa de informare profesorii de engleză organizează adevarate baluri şi petreceri cu monştrii, vrajitoare, draci, vampiri şi alte personaje malefice iar principalii actori sunt elevii, unii dintre ei de scoala primară (uneori chiar copii de gradiniţă).
Şi unii profesori de religie sau preoţi au primit un asemenea CD ei fiind cei care ar putea mai usor să-i conştientizeze pe elevi. În unele şcoli au fost organizate şi proiectii de film educative.
Considerăm că Halloween-ul, prin ideile propagate este un fenomen chiar mai periculos decât Valentine’s Day care la origini este o sarbatoare a iubirii însă degradată azi în kitsch comercial şi desfrâu trupesc. Halloween-ul este, în esenţă, o sărbătoare a răului iar un creştin adevărat trebuie să cunoască adevarata semnificaţie a acestui eveniment şi să-i informeze şi pe ceilalţi din jurul său.
Mai concret CD-ul conţine două materiale video sub titlul: documentarul cutremurător intitulat “Invazia Păgână – despre Halloween” (VIDEO 1), înregistrarea unei discuţii dintre doi preoti ortodocsi despre aceasta temă, pe baza documentarului de mai sus (VDEO 2) dar si un material de prezentare al Noii Drepte. Halloween? Nu, mulţumesc! Biroul de presă al Noii Drepte Mureş
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu