Mesaje de la multi ani

Mesaje de la multi ani
Va prezint prin aceasta postare  cateva mesaje de la multi ani :

-Nu-i lasa pe altii sa iti spuna ce poti face si ce nu. Doar genunchii tai ar putea sa faca asta, mai ales cand imbatranesti :) La multi ani! 
-La multi ani din partea copilului tau care te iubeste, este talentat, devotat, incantator, altruist, destept, loial si munceste din greu, dar mai ales, seamana atat de mult cu tine!
-Implinesti 18 ani!
Esti adult!
Esti matur!
Esti responsabil!
Si pentru toti adolescentii, acum esti batran!
La multi ani!

-Viata este ca o calatorie si ziua de nastere ne aminteste de lucrurile bune pe care le-am adunat in zilele lasate in urma noastra ... O zi de nastere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cararile luminate de sperantele noastre si de visele ce devin realitate. Iti urez sa ai o zi de nastere minunata! La multi ani!

Mesaje de la multi ani
Mesaje de la multi ani


-La multi ani cu sanatate, Sa iti dea Domnul tot ce doresti, Zile senine si fericire La multi ani sa traiesti!
-Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!
-Catelush cu parul cret Sa ai Jeepul in cotet Si o vila cu piscina Cindy Crawford de vecina O lopata pentru bani Sanatate, La Multi Ani!!!
-Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericit si mereu insotit de cei care merita sa te iubeasca.
-Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet LA MULTI ANI!
-Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac cu bani si crapa-s-ar butoiu' cu sanatate deasupra ta. La Multi Ani !
-Sa fiti bine sanatosi
Si la punga tare grosi!
De aveti o suparare
Azi, uitati-o in 'parcare'!
Si, fiindca, este zi mare
As dori la fiecare
Sa desfaca chiar si-un... dop
De la sticla,n-o fi foc!
Sa dea cep, macar un strop
La butoiu' cu noroc!
Nu uitati s-aveti pe masa
Musai, o floare frumoasa
Si tortul adus de... 'fani'
Scris cu frisca: LA MULTI ANI!

-E ziua ta mamico
In dar ti-am adus inima,
Si crede-ma, mamico
Un dar mai frumos nu se putea.

-Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
-La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire
La multi ani sa traiti!

-La multi ani cu sanatate, DOMNUL sa va dea de toate,poate un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc!
-Iti urez sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste toate greutatile vietii. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat! Petrecere frumoasa de ziua ta, pentru a trai la fel tot anul!
-Sub tavan de stele,
Si cu bani si fara bani,
Intr-un miez frumos de noapte,
Lumea-ti spune 'La multi ani!'

-Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI !!! din partea mea.

-Sper ca ziua ta sa fie plina cu cele mai frumoase si insemnate intamplari pentru tine.
-Iti urez sa fii binecuvantata cu o zi frumoasa! 
-Imi doream sa fiu cu tine, sa sarbatorim impreuna aceasta zi speciala, pe care insa o voi sarbatori doar in inima mea... o inima plina cu dragoste pentru tine, in aceasta zi si pentru totdeauna. La multi ani!
-Daca as putea alege o zi de nastere asa cum ai merita, as alege o zi senina precum este zambetul tau, de calma precum e felul tau de a fi, de luminoasa precum e inima ta si de vesela precum esti tu. La multi ani!
-Pana la urma, nu conteaza anii pe care i-ai acumulat intr-o viata, ci felul cum i-ai trait pana acum. La multi ani!
-Ne vine greu sa credem ca fiul nostru nu mai e mic, ca a crescut si a devenit un tanar respectabil. Iti uram La multi ani! Sa ai parte de succese, bucurii si fericire intotdeauna!
-Tu nu ai implinit 40 de ani. Ai 18 ani la care se adauga 22 de ani de experienta.
-Zilele de nastere iti sunt benefice. Statisticile arata ca persoanele care au cele mai multe zile de nastere sunt cele care traiesc cel mai mult. :)
-Ca sa fii mereu tanara iti recomand sa fii mereu cinstita, sa mananci incet si sa minti cand vine vorba de varsta ta.

Mai multe mesaje de la multi ani:

-Esti la varsta mijlocie, cea care incepe cam din dreptul taliei. Sa ai parte de o silueta de invidiat, oricati ani ai avea de adaugat!
-Cand alte prietenii nu mai rezista, surorile raman mereu impreuna. Anotimpurile vin si trec, ploile de vara se transforma in zapada, dar tu, oricat de departe ai fi, esti sora mea si ai intotdeuna un loc special in inima mea. La multi ani, sora draga! 
-Abia atunci cand lumanarile vor costa mai mult decat tortul tau, voi spune si eu ca ai imbatranit. Pana atunci, pentru mine vei fi mereu in floarea varstei. La multi ani!
-Sarbatoreste, sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!
-Sa am o mama ca tine inseamna mult pentru mine... Stiu ca intotdeauna va fi cineva care sa-mi arate ca ii pasa de mine, cineva care sa ma asculte fara sa ma judece aspru si care va dori mereu binele tuturor. Vei fi mereu cea la care ma voi intoace acasa cu drag si chiar daca nu voi reusi, gandurile mele de apreciere si dragoste vor ajunge mereu la tine. La multi ani!
-Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate. La multi ani!
-Iti doresc sa ai o zi de nastere la fel de speciala ca tine!
-Inca o zi de nastere? Deja? Hmmm... si mie mi se parea ca esti cu un an mai tanara :) La multi ani!
-Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul.
-Ziua ta de nastere reprezinta momentele fericite de ieri, zilele luminoase ce vor veni si bucuriile tale de azi.
-Iti urez sa ai parte de cea mai fericita zi de nastere! Fie ca dorintele tale sa se implineasca, nu doar in aceasta zi, ci intotdeauna!
-Fie ca aceasta zi de nastere sa fie inceputul unui an cu amintiri placute, momente speciale si dorinte implinite.
-In lumina noaptii stralucind de stele, toate visele tale sa devina realitate. Fie ca fiecare stea din fiecare noapte, sa aduca dragoste si bucurie pentru tine. La multi ani!
-Am auzit ca azi e ziua ta! Vestile bune circula repede! Sa ai parte de o zi fericita! La multi ani!
-Inainte ca ceasul sa bata ora 12, permite-mi sa iti readuc aminte ca esti mai batran cu un an... La multi ani! :)
-Din toata inima va urez sa aveti drumul vietii presarat cu flori si luminat de soare si stele, iar sanatatea, fericirea si implinirile sa va iasa in cale pe tot acest drum! LA MULTI ANI!
-In aceste clipe de sarbatoare, la implinirea frumoasei varste de 50 de ani, va urez din suflet un calduros LA MULTI ANI, ganduri senine, putere de munca, indeplinirea tuturor dorintelor si viata lunga alaturi de cei dragi. 
-OMG! LOL! CF? Ai mai imbatranit cu un an... Ne apropiem de varsta la care o sa folosesti cuvinte intregi din nou. La multi ani!
-Cand erai mic ma dadeam peste cap sa ai cele mai frumoase petreceri de ziua ta de nastere. De atunci si pana acum, mi-am dat seama ca e mai bine sa iti dau bani si sa te las sa iti alegi singur hainele. La multi ani!
-Anii ce trec ne aduc si bine si rau. Avem cresteri si recesiuni asa ca eu iti urez bine ai venit in noul an al recesiunii... parului tau. La multi ani!
-Imi plac atat de multe lucruri la tine: cele dragute, cele amuzante, cele dulci, cele sexy, cele aiurea, cele relaxante, adica tot ce ai tu. Probabil ca de aceea te iubesc atat de mult. La multi ani!
-Draga tata,
Tu mi-ai spus intotdeauna ca pot face orice, precum fac si alti baieti. Dar nu e adevarat. Eu nu voi putea fi niciodata un tata cum esti tu. Nimeni nu poate. La multi ani! 

-Ups! Am ratat ziua ta de nastere. Sper ca a fost cea mai fericita zi a anului. La multi ani, cu intarziere!
-Fericirea este ... atunci cand dansezi dansul fericirii. Sa dantuiesti pana la miezul noptii de ziua ta. La multi ani!
-Implinesti 7 anisori! Pune-ti o dorinta,
Azi e ziua ta!
Pune-ti o dorinta
Si toata lumea isi va dori
Numai lucruri bune pentru tine!
La multi ani, pentru cei 7 anisori!

-Aceasta e urarea ... si felicitarea... pe care ar fi trebuit sa le trimit, dar am uitat. Sper ca a fost multa distractie de ziua ta! La multi ani!
-Ziua a devenit mai luminoasa cand te-ai nascut tu. Sper ca in acest an, de ziua ta, sa primesti multe urari de bine, multe imbratisari, o felie de bucurie, dar si una de tort. La multi ani!
-Un tata te invata sa nu uiti de unde ai plecat si iti ofera incredere pe drumul ce il urmezi. Tu m-ai invatat cum sa ma port, cum sa vorbesc, nu doar cum sa am succes in viata, ci sa port cu onoare numele tau. Datorita tie am speranta, intelepciunea si credinta sa fiu cinstit cu mine insumi. Multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat! LA multi ani!
-Un tata bun te invata cum sa folosesti ciocanul. Un tata super te invata ce sa zici cand te-ai lovit cu ciocanul peste deget. Iti multumesc, tata, pentru toate lectiile. La multi ani!
-Bunicule, tu meriti toata dragostea din lume si crede-ma ca e multa. Sa ai o zi frumoasa, de ziua ta! La multi ani, bunicule!
-Un La multi ani cu mult soare! Este o zi speciala pentru o persoana speciala.
-Implinesti 8 anisori! Sper sa iti placa noua ta varsta! La multi anisori!
-De ziua ta, am vrut sa iti trimit cea mai draguta felicitare... si mi-am dat seama ca nu e asa de draguta... pentru ca tu esti cea mai draguta din lume! La multi ani!
-Noi toti dorim sa iti cantam La multi ani si sa fim alaturi de tine in acest moment important al vietii tale. Ne-am dori si cate o felie de tort, daca este posibil! La multi ani!
-Imi pare atat, atat, atat de rau ca am uitat de ziua ta de nastere. A mai ramas vreo felie de tort? La multi ani!
-Care e diferenta dintre un prieten ca tine si un bec? Tu nu poti fi niciodata inlocuit. La multi ani, cu multa fericire!
-De ziua ta, vroiam sa iti reamintesc sa nu uiti niciodata de unde ai plecat. E important sa iti aduci aminte, ca sa ii spui taximetristului, cand te intorci acasa dupa miezul noptii. La multi ani!


- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!
- La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!
- La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta!
- La multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOS!
- La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
- La Multi Ani, sa ai o sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!
- Lumea toata-i trecatoare, oamenii se trec si mor, tu esti nemuritoare, La Multi Ani si mult umor!
- Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat!
- Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani!
- Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri!
- O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani , prietenia noastra inseamna pentru viata mea… cei mai frumosi ani.
- Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!!!
- Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.
- Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire!
- Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel! Sa nu ne uiti nici la 100 de ani! Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite!
- Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani, sa petrecem, sa bem pana dimineata!
- Sub tavan de stele, Si cu bani si fara bani, Intr-un miez frumos de noapte, Lumea-ti spune “LA MULTI ANI”
- Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!
- Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele: sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La Mulţi Ani!!!!
- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie!
- Un cer senin si fara nori / Ca viata ta sa fie / Sa ai in cale numai flori / Succes si bucurie!
- Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE.  LA MULTI ANI!! Sa fii iubit/a si fericit/a
- Un la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii!
- Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
- Un simplu La Multi Ani plin de noblete, acum ca m-am debransat si gandesc la rece!
- Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.
-Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
-Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.
-Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale, dar te pot asculta si impreuna putem cauta raspunsuri.
-Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.
-La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.
-Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.
-Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
-Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.
-La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.
-Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
-De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!
-Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
-Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
-Pentru toti anii in care ai fost primul meu gand dimineata si ultimul seara, doresc sa iti spun ca fiecare an este mai dulce ca ultimul si, daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria mea gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!
-La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
-De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi!
-Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi la 100 de ani
Mult noroc si
La Multi Ani!

-Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.
-Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios, Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.
-O floare discreta, pentru o persoana atenta!
-De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta. Tu sa-i surazi si ea sa-ti spuna La Multi Ani din partea mea! 
-Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
-E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost.
-De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani, de la mare departare!
-LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere, Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!


Mai multe mesaje de la multi ani:

- Aceasta este doar un mesaj purat de vant, iti doresc toata bucuria din lumea si toata fericirea de pe Pamant
- Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi
- Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.
- Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!
- Cand orologiul noptii va limita hotarul, Si cu batai scurte va mai trece un an, In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI!
- Catelush cu parul cret, Sa ai Jeepul in cotet, Si o vila cu piscina, Cindy Crawford de vecina, O lopata pentru bani, Sanatate, la Multi Ani!!!
- Cel care te iubeste iti doreste ca Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti deschida toate drumurile spre inima mea
- Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
- Chiar daca vine recesiunea si foamea ne da capace eu iti urez La Multi Ani cu bani si sa traiesti cum iti place.
- Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”
- Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa,multasanatate,fericire.dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.
- Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se scoala noaptea sa-ti ureze La Multi Ani
- De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!
- De ziua ce astepti in prag/Si de frumosu-ti nume/Eu iti doresc tot ce-i mai bun/Si fericire-n lume ! numele sarbatoritului/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/Si fericire-n lume ! La Multi Ani
- De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, Un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita , si sa traiesti fericita, Sa ai si tu printul tau, Si sa va iubiti mereu!
- De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani…zambind
- Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!
- E ziua ta de nastere, ai inplinit un numar de ani, daca citesti acest mesaj inseamna La Multi Ani
- E ziua ta si nu stiu cum sa-mi stapanesc euforia iti urez La Multi Ani si sa traiesti cati Kilometri de autostrada are Romania
- Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
- Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire! La Multi Ani !
- Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!
Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea!
- Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!
- Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!
- La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.
- La multi ani ! Viata sa-ti frumoasa si colorata ca acest buchet de flori!
- La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!
- La Multi Ani Iubire, La Multi Ani Fericire, La Multi ani de 10 ori, hai ca plec sa cumpar flori…


Mai stiti si voi mesaje de la multi ani? Impartasiti-le printr-un comentariu.


2 comentarii:

  1. Care e diferenta dintre un prieten ca tine si un bec? Tu nu poti fi niciodata inlocuit. La multi ani, cu multa fericire!

    RăspundețiȘtergere