Alatura-te echipei 100 Ro


Este foarte simplu sa devii autor al acestui blog,cu conditia :

  • Sa scrii despre ce iti place tie,lucruri care te pasioneaza,stiri sau informatii care ti-au placut sau te-au ajutat intr-un anumit fel.
  • Sa pastrezi limita bunului simt.
  • In nici un caz sa nu publici articole cu tema xxx,ele vor fi sterse in cel mai scurt timp de catre administratori.
  • Sa poti acorda timp in fiecare zi pentru a scrie cel putin un articol,sau in fiecare saptamana 7 articole.Update:e logic sa nu poti posta in fiecare zi,asadar poti sa postezi oricand,orice,atata timp cat nu e ceva ce incalca moralul vizitatorilor.
Ce avantaje vei avea:
  • Nu ai nimic de pierdut.
  • Blogul va fi optimizat pentru motoarele de cautare,astfel vei avea trafic fara a mai depune efortul bine cunoscut pentru SEO.
  • Intrucat blogul va avea 100 de membri,care intra aproape zilnic pe blog,vei avea automat cititori.
  • Nu esti obligat(a) sa ramai in echipa,poti pleca cand vrei.
  • Vei avea ocazia sa iti faci prieteni,sa impartasesti experiente,si sa inveti lucruri noi de la restul bloggerilor.
  • Acest blog va fi si al tau, cu timpul toate regulile privind administrarea si designul vor fi create de catre tine si restul bloggerilor,prin decizia majoritatii.
Daca crezi ca poti contribui si tu la cresterea acestui blog, inscrie-te prin formularul de mai jos,sau lasa un comentariu cu adresa de mail,si iti voi trimite invitatie pentru a fi autor al acestui blog. Daca ai nelamuriri, lasa un comentariu mai jos si ti se va raspunde. Sporuri!

La cateva ore dupa ce te inscrii prin formular, vei primi la adresa de email specificata o invitatie de co-autor. Dupa ce o accepti, devii si tu autor "oficial" pe 100 Ro. Bafta!

43 de comentarii:

  1. Am trimis adresa de e-mail de 2 ori si inca nu am primit invitatia.......

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am conformat mail-ului şi constat că sunt autor pe acest blog :)
    Aş vrea câteva lămuriri de la iniţiatorii lui cu privire la postarea de articole:
    1. înţeleg că pot prelua diverse teme şi postări pe care le-am publicat deja la mine pe blog, ceea ce voi face cel mai probabil, pentru început;
    2. referitor la articole noi, aş vrea să mă asigur că este ok să le public atât aici, cât şi la mine pe blog.

    Mulţam de invitaţie şi anticipat pentru răspunsuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant. De ce sa fiu surprins. Intradevar apreciez foarte tare aceasta initiativa, macar la prima vedere.
    As aprecia si mai mult daca beneficiaza de solidaritatea unor intalniri ale membrilor reale. Si apreciez faptul ca regulile pot fi modificate contribuind cu totii.
    Acum nu mai ramane decat sa vad in ce masura, cu adevarat, se potrivesc orientarile mele cu a tuturor celorlalti si cum voi putea sa le impac.
    Ce nu ma pasioneaza foarte tare este publicitatea. Adica nu ma refer sa nu fie deloc (acu' sa nu va suparati daca vin io cu propuneri :D ) dar sa fie revolutionara. Ceva valoros, artistic.
    Si mai ales ca de ceva vreme buna vream sa deschid un blog. Si intarziam, nu pentru ca nu puteam sa il deschid, ci pentru ca vream sa incerc sa il fac alaturi de mai multi colegi. Pun foarte mult accent pe initiative colective.
    In sfarsit o sa inchei ca alfel scriu roman :D... daca suna bine ce am zis ca sa fiu un membru as dori sa iau legatura cu cea/cel care a initiat proiectul ;) asa ca astept un mail (scris in asa fel sa nu fie spam contagios) !

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate profilul domnului sau doamnei cdsbox nu poate fi accesat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trimis adresa de e-mail folosind formularul de mai sus, încă nu am primit răspuns. Iată-mă încercând şi aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer? Daca tu scrii "mebrii", ma indoiesc profund ca esti persoana cea mai indicata sa conduca un asemenea proiect si sa implici atatia oameni. Dar se pare ca suntem in continuare condusi sau dirijati de oameni fara carte...

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru domnul Anonim cel destept,si aparent invidios: sa te vad pe tine trezindu-te in fiecare dimineata la ora 5,sa muncesti pana la ora 18-19 seara,dupa care pleci acasa,faci dus,mananci,si cand esti epuizat dupa o zi de munca,te pui in fata calculatorului sa incerci sa faci ceva creativ frumos...si stai acolo pana la ora 00 sau 01...si dimineata incepi din nou.Crede-ma pe cuvant,dupa cateva zile in ritmul asta te epuizezi...de multe ori imi fortez vointa,si mintea,ca sa pot scrie ceva prin intermediul tastaturii..de multe ori mi se inchid ochii,si simt ca e greu sa stai si pe scaunul din fata calculatorului....asadar,domnul Anonim,te rog,incearca sa tii pasul cu mine cel putin 1 saptamana,si sa vedem cine face mai multe greseli gramaticale...Si da,intr-adevar recunosc,nu sunt om cu facultate,(nu ca nu as fi vrut),dar eu cred ca ma descurc binisor...parerea mea este ca fiecare dintre noi mai gresim,mai mult sau mai putin.Oricum,critica ta e binevenita,voi corecta greseala,dar dupa parerea ta nu suna mai bine? daca erai mai diplomat,si scriai fara sa condamni pe nimeni: Ai gresit la cuvantul "membrii",se scrie "mebri". Si macar se putea posta comentariul tau fara a te afisa ca fiind Anonim,ca nu iti facea nimeni nimic.Asta pentru a vedea ce proiecte marete conduce un om atat de inteligent,cu multa scoala,si care scrie perfect,fara nici o greseala,ca tine.Hmm cred ca esti vreo divinitate,ca doar aceia nu gresesc......
    Oricum,orice critica de-a ta este binevenita si pe viitor,ea ne va ajuta foarte mult in privinta imbunatatirii scrisului corect de pe acest blog.Iti multumesc!
    P>S> Eu nu conduc acest blog,noi conducem acest blog,fiecare membru are o opinie care poate fi decisiva cand vine vorba sa modificam ceva in privinta blogului,toate actiunile de pe blog se fac prin decizia majoritatii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! eu am primit, imediat ce am introdus adresa mea, o invitatie de a scrie ca sunt autor pe 100.ro !! Am crezut ca este invitatia si am pus-o imediat pe blog... Dar cum nu am primit invitatia inca (nici o problema! oricum primisem un fel de invitatie mai de mult! pentru care multumesc!) am sters... pentru ca nu sunt, totusi! inca autor pe 100.ro!!
    Vreau sa ti mai spun ca te inteleg, si eu traiesc acelasi tip de viata, este greu, dar este si foarte frumos!! (Cred eu...)
    Toate cele bune !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristiana imi pare rau,dar va trebui sa te inscrii din nou.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei, lasa, eu am vrut sa fiu politicoasa si sa raspund unei invitatii !! Nu sunt genul de om care sa ma bag cu orice pret in ochii lumii.
    Dar va citesc, cand am si eu timp, cu mare drag!!
    Poate te gandesti la o formula de prezentare pe care sa o punem cei ce citim acest blog. Gen "Sustin 100ro" Sau poate, de ce nu??!! 1000ro !!!
    Sa auzim (citim!) numai de bine!!

    RăspundețiȘtergere
  11. :) am sa iau in considerare ideea.Este interesanta si utila.Te mai asteptam pe la noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. @hobbitul cine iti spune ca sunt prea multi?

    RăspundețiȘtergere
  13. vreau si eu o invitatie am incercat dar nu am primit...

    RăspundețiȘtergere
  14. @parazitu ai primit dar nu ai acceptat-o,am avut nevoie de locul ocupat de invitatia trimisa.Mai incearca sa te inscrii,sa vedem daca am timp poate iti caut un loc...e cam aglomerat pe-aici,multa lume vrea sa intre,dar nu mai sunt locuri,doar daca ii elimin pe cei mai putin activi.

    RăspundețiȘtergere
  15. am trimis adresa de e-mail de doua ori si nu am primit inca raspuns, desi termenul maxim e de 4 ore.
    da', nu-i nimic, eu mai astept. sunt un tip rabdator din fire.

    RăspundețiȘtergere
  16. @rebelu ti-am trimis invitatia,scuze pentru intarziere

    RăspundețiȘtergere
  17. Sent.. Let's see if I can hop on board :)

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu am trimis mai multe email-uri dar nimic
    oricum voi continua sa scriu

    RăspundețiȘtergere
  19. @Matei si cei care s-au inscris,v-as ruga sa va reinscrieti in weekend,pentru ca in timpul saptamanii stau foarte prost cu timpul,si pentru a primi autori noi va trebui sa identific mai intai autorii inactivi,ceea ce este un lucru minutios,avand in vedere ca trebuie sa verific din 100 de autori...si mai ales ca zilnic se inscriu cate 3-4 persoane pentru a cere drept de membru...va rog deci in weekend-ul ce urmeaza.Sper sa ma intelegeti,va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. ok am sa revin atunci o seara buna adica dimineata la tine deja :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, am bagat e-mailul dar nu am primit nici un raspuns. Presupun ca nu mai sunt locuri, nu? Vor fi locuri libere pe viitor?

    RăspundețiȘtergere
  22. Chrisa
    zilnic primim cate 4-5 inscrieri pentru autori,si 6-10 inscrieri in directorul de bloguri.S-au cam incurcat treburile,si imi trebuie timp si RABDARE sa le rezolv pe toate.Te voi anunta prin e-mail de indata ce voi face loc.

    RăspundețiȘtergere
  23. tandresse2010@gmail.com
    Sint Elena sper ca de acesta data va functiona.

    Week-end placut tuturor si o calda imbratisare de pe malurile SENEI

    RăspundețiȘtergere
  24. Sincer, eu nu vreau decat sa public si aici un serial pe care l-am inceput si cu care am ajuns la al 10-lea episod. Dar daca nu-i ca autor, nu-i bai, am inteles ca pot sa il public si ca vizitator, nu?

    RăspundețiȘtergere
  25. M-am inscris acum vreo doua ore si inca nu am primit confirmarea..

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte interesanta ideea si salut initiativa.....as dori sa devin si eu autor pe acest blog.
    Sper sa primesc invitatia...adresa de mail este urmatoarea:
    madi_veli@yahoo.com
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  27. Am compelctat de doua ori formularul. Nu am primit nici un raspuns.
    As dori sa stiu daca sunt sau nu ok.

    RăspundețiȘtergere
  28. salut,

    am si eu o intrebare legata de postari ...
    am reusit sa postez cate ceva si la "PUBLICAT DE :" apare Visitor ....
    cum sa fac sa apara numele meu ?

    numai bine .

    RăspundețiȘtergere
  29. Achei muito interessante este blog, ainda não consegui postar nenhum artigo, mas, vou continuar tentando. A dificuldade de entendimento do idioma atrapalha um pouco. Abraços e sucesso para todos vocês.

    Am găsit acest blog foarte interesant, dar nu am putut posta nici un articol, dar voi continua să încercăm. Dificultatea de a înţelege limba confundă un pic. Îmbrăţişări şi de succes pentru tine toate.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sint uimita de tenacitatea ta. Esti un barbat adevarat.Cu tine, orice femeie poate merge pina la capatul pamintului, adica pina in Brazilia.
    Multumesc pentru imbratisari si succes in toate.
    La fel iti spun si eu tie incheind.
    papapa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  31. Bravo Feri! Bravo Alexandru! Hai ca e de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  33. va salut,

    as dori, daca este posibil, sa ma treceti la "Autorii 100 Ro".

    deja postez pe acest blog, dar inca nu sunt trecut la autori.


    o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mihaizz,pentru a aparea la autorii blogului va trebui sa accepti invitatia pe care ti-o voi trimite prin e-mail.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut, doresc sa ma alatur acestei echipe citind comentariile si prezentarea am cerut o invitatie completand formularul. Sunt de acord cu totul insa ceea ce poate fi o idee sau ma rog o parere mai buna sau mai rea sa modifici limita membrilor din 100 Ro sa oferi posibilitatea de a se inscrie mai multi bloggeri, scriitori sau altii. Stiu ca e un blog si limita este de 99 + 1 administrator, dar totusi ai putea face un forum sau ceva, gasesti tu o modalitate unde sa se inscrie mai multi sa nu fi nevoit sa inlocuiesti pe altii sau stiu eu. Ca poate inlocuiest un scriitor cat de cat activ pentru unul mult mai rau si pot spune ca ai pierdut o mica valoare.

    RăspundețiȘtergere
  36. multumesc pentru alaturarea in acest blog. Ideea imi place mult, asa incat mi-am propus sa fiu harnicutza. Felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  37. Salutare,

    M-am conformat si eu instructiunilor si am completat formularul de rigoare. Am zis sa pun totusi si un comentariu, just in case...
    Mi-ar face placere sa ma alatur acestui grup.
    Vioryny

    RăspundețiȘtergere
  38. So, mai sunt locuri de bloghisti sau am venit la spartul targului?

    RăspundețiȘtergere
  39. sunt interesat de acest blog...cred ca poate mult mai mult...mai mult decat media...sunt satula de palavre...poate fi o putere, din umbra...

    RăspundețiȘtergere