:: In Duminica Floriilor la Floresti Stoenesti vor fi alegeri pentru functia de primar.

Titlu: In Duminica Floriilor la Floresti Stoenesti vor fi alegeri pentru functia de primar.
Autor:: ionelmuscalu.blogspot.com
Articol: Ieri la Floresti Stoenesti s-a consumat o noua pagina politica din cartea judetului Giurgiu.
Din patru au ramas doi candidati.
Profesorul Marius Nitescu din partea PNL si directorul DDR Constantin Dumitru din partea PDL.
Reprezentantii PNL au fost alaturi de candidatul sau de la inceputul campaniei si pana la ora 2.00 noaptea, pe 22 martie, cand am vazut scrise rezultatele pe procesul-verbal.
Intrarea in turul al II-lea a candidatului PNL, pe care gazetari giurgiuveni de la oficioasele PDL il vedeau deja scos din carti de contracandidati, dar mai ales trambitata victorie din primul tur a lui Constantin Dumitru, devine deja o victorie a PNL.
O victorie insemnata, indeosebi in conditiile in care alaturi de reprezentantul PDL au fost nu numai toate autoritatile guvernamentale din judetul Giurgiu, dar si aproape toti primarii PDL din judet: alaturi de deputatul de Titu si Dobre de la Mihailesti, inghesuiti in spatele unei alte masini, pentru a avea mai multa eficienta la drum de seara, trei primari: Carapanceanu de la Ghimpati si Chirita de la Valea Dragului,tinandu-l la mijloc pe Aurel de la Comana.
Dimineata, Aurel era diriginte de santier in Stoenesti, unde chiar in ziua votului pietruia ulita din fata sectiei de votare.
Sute de masini (pe care erau inscriptionate Eu am ales Constantin Dumitru) ale PDL-ului au carat toata ziua oameni la vot, apoi parcand direct in fata sectiilor de votare, pe unii platindu-i, pe altii dandu-i jos cu japca dupa ce pusesera stampila pe candidatul Costel Dumitru, in timp ce politistii afluiau circulatia.
Cetatenii din Stoenesti sopteau pe la colturi ca unul dintre consilierii locali PNL (Gioni Antonescu) a fost tinta amenintarilor toata saptamana, ba si urmarit toata ziua alegerilor de personaje dubioase.
Prezenti la aceste alegeri, prefectul si subprefectii, insotiti de sefii Politiei si Jandarmeriei, nu au plecat nici ei pana la finalul acestui tur al alegerilor, fiind secondati de multi directori de la deconcentratele giurgiuvene.
Extraordinara mobilizare a reprezentantilor PNL si PSD, dar si vanzoleala sutelor de automobile PDL, au facut pana la urma ca Dumitru Costel sa nu castige alegerile din primul tur si sa se indrepte catre un esec in ziua de Duminica Floriilor. Lucru de care se temeau cel mai mult.
--
Visitor Ip: 81.12.137.74

23 de comentarii:

  1. Pot spune ca am fost acolo si am vazut cum se cara oameni catre sectiile de votare, nu se poate asa ceva in Giurgiu mafia este mai mare decat peste tot,domnul Dumitru este ajutat de toti mafiotii sa iasa primar,nu am drept de vot in comuna,dar sincer nici nu as vota cu un astfele de om ajutat de toti mafioti si intradevar s-au dat si cheltuit foarte multi bani

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate nu stii cine se afla in spatele PNL-ului....Asa ca taci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine se fla in spatele PNL? Echipa profesorului Nitescu este formata din oameni seriosi sfectul care supraveghea sectiile i multi tineri, pe care i-am vazut alaturi de el. Anonim 1 are dreptate, ti-e frica sa si vorbesti despre ce s-a intamplat acolo. Mafia PDL aparata cu gingasie de prefectul , care apara sectiile de votare, seful politiei care dirija circulatia in satul lui costel , ca sa poata infractorii cu cefe groase sa-si parcheze superlimuzinele... Poate nu ai fost acolo, dar nu e de glumit!Eu sunt de la PSD, candidata noastra a pierdut, desi am muncit mult, dar imi doresc sincer ca PDL-ul sa nu mai castige nimic in tara asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ce am avut de scris, am spus!Fiindca inca pot sa fluier, cand vreau sa fluier!

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ca nu a castigat cei din p s d unde era bagat si popa vili ce cauta un preot in politica a venit la mine sa ma ia cu masina la vot contra cost sa mers cu 500 de mi pt un vot pt ei rusinee hotiilor sa mai mancati pula acum toti psdisti

    RăspundețiȘtergere
  6. cei care au distribuit banii PDL-ului catre alegatori vor fi anchetati de acesti interlopi ai PDL.acesti PDL-isti suporta greu infringerea si vor scutura toate persoanele care nu le-au facut jocul.

    RăspundețiȘtergere
  7. CURVELE politice din aceasta comuna vor fi bine scuturate de cei cu ceafa groasa din PDL.Bani au dat la terte persoane dar nu le-au adus voturile de care aveau nevoie.MAFIA PDL este foarte mare. CURVELOR Gorilele lor deja au inceput recesamintul vostru.ASTEPTATIVA RINDUL!!!??

    RăspundețiȘtergere
  8. ce e satul asta, buricul pamantului, de vati infierbantat asa?

    RăspundețiȘtergere
  9. I se spune Hap. Sau il cheama Hap. Oricum nu are mare importanta. Mai importante sunt multele dosare pentru fapte extrem de grave comise de acest domn si gasca lui de praduitori. Intotdeauna protejat de interese politice majore.

    Si la alegerile din 21 martie 2010 de la Floresti Stoenesti, domnul Hap a comis-o din nou. Mituind electoratul din comuna cu pachete de alimente. In favoarea candidatului liberal Marius Nitescu. Unii zic cu 400 de pachete, altii zic cu 900 de pachete, diferenta de 500 de bucati fiind sponsorizata de primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

    Mirarea noastra cea mare este ca domnul Hap nu s-a sfiit sa recunoasca fapta sa, chiar in ziua alegerilor, in fata unor importante oficialitati desemnate sa asigure ordinea si siguranta publica.

    Pe ce se baza el ? Pe maharii de la P.N.L., oficial in Opozitie dar, practic la Putere, care, vrem nu vrem, taie in continuare si spanzura in judetul Giurgiu. Fara niciun fel de rusine. Si cu un tupeu cat Casa Poporului.

    Mita electorala este singurul element care a amanat cu o saptamana deznodamantul alegerilor de la Floresti Stoenesti. Nu va bucurati prea devreme, domnilor liberali. Chiar daca ati infrant vointa majoritara a florestenilor prin voturi cumparate de reprezentatantul vostru - domnul Hap - oamenii din localitate, cei cu cap si cu caracter, va vor infrange zdrobitor duminica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Credeam ca aveti putinrespect pentru cetatenii care va citesc, ne credeti pe toti tampiti, nu e bine. Florestenii nu vor vota cu pedelicul vostru arogant si mafiot, nici macar oamenii din Palanca nu vor fi toti alatiri de el , fiindca il cunosc bine... Asa ca terminati cu prosteala asta, cat despre PSD, acest mare partid face ceea ce trebuie, adica lupta impotriva opresiunii PDL si a fortelor lui obscure si oneroase. Va avea succes, iar voi va veti plange de mila, demagogilor. Pnl are acum un candidat pe care il sustinem, daca era invers, Pnl ne sustinea pe noi, cat despre membrii nostri, sigur nu toti au ramas in aceasta lupta, Mustateanu Pepi si Gigi Oprisan obosind deja, dar noi vom lupta ca floresteni sa suplinim si aceasta lipsa si spre disperarea voastra, vom invinge! Pentru ca nu veti posta acest mesaj va transmit si urmatoarele: Sora si nepoata lui Costel Dumitru au ocupat deja Primaria, pregatindu-i venirea!

    RăspundețiȘtergere
  11. oameni buni hai sa privim realitatea...avem in fata 2 ani de zile,nu un mandat intreg.ganditi-va ce poate oferi domnul constantin dumitru pt aceasta comuna si ce marius nitescu.reflectati si alegeti ce trebuie...nu trebuie sa votati consateanul ci primarul!!!oferiti aceasta sansa cui merita.

    RăspundețiȘtergere
  12. da sigur dumitru costel nu mai castiga primaria
    prea multii bani anprastiati
    mai bine ajuta direct oameni saraci si batrani
    asaavea o sansa

    RăspundețiȘtergere
  13. mult respect pentru costel dumitru
    mai putin pentru sustinatori

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru d.ul blaga sa vina la fl sa vada seful politiei giurgiu cum pazeste hotii pdl sa fure voturi inpreuna cu maharii judetului gen tanase etc si cum la batut pe hap ca sa se treaca de partea lor.hooooo.hotilor

    RăspundețiȘtergere
  15. a castigat deja alegerile domnul costel dumitru! hai sictir fir-ati ai dracului huooooo

    RăspundețiȘtergere
  16. FELICITARI COSTEL DUMITRU!PRIMARUL DE CARE AVEAM NEVOIE.JOS LIBERALII!

    RăspundețiȘtergere
  17. a castigat hotia jos PDL se duce comuna de rapa mai bine loa PSD sigur facea ceva pentru comuna se lupta pentru oameni dar dak oameni pun botu la niste pachete cu alimente si la niste banii asta e au votat hotii! cu Psd comuna noastra inflorea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. inflorea in capul vostru....

    RăspundețiȘtergere
  19. rati ai dracu de mafioti!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitari dom' primar! In sfarsit avem un primar palangean. Sper sa confirmi asteptarile votantilor.

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.beclocale2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Lucrari%20solutionate/28.05.2012.pdf PRIVITI CU ATENTIE PAGINILE 5,6,7 SCRIE DESPRE COMUNA FLORESTI-STOENESTI......... AVETI GRIJA PE 10 IUNIE........CONSTANTIN DUMITRU ESTE UN MARE MAFIOT ARE 7 MILIARDE DATORIE LA MAFIOTI DIN GIURGIU SI DACA NU IA AI TAIE CAPU A DUS COMUNA DE RAPA IN 2 ANI SI VREA SA IA 4 ANI SA ASI REZOLVE DATORIILE SI O SA NE MAREASCA TAXELE IS IMPOZITELE DE O SA NE USTURE CURU

    RăspundețiȘtergere
  22. SI INCA O CHESTIE SA MUTAT LA PNL CA O CURVA PT CA LA PDL NU AMI AVEA FONDURI SI NU AVEA BANIS A PLATEASCA SALARIILE LA LUME ASA CA SA IMPRUMUTAT PANA A AJUNS LA 7 MILIARDE DATORIE E UN MARE MAFIOT AMENINTA LUMEA CA DACA IEISE NU STIE CE NU FACE SI CHESTI DASTEA E GENUL DE O CARE TE MANACA PE LA SPATE SI VREA SA FACA AVERE PT CA SI PARINTI LUI AU FOST CU PRIMARIA SA STITI SI IA LASAT LUI CA MOSTENIRE SI E MANA IN MAN ACU TOTI MAFIOTII UUUUUUU NEAM SATURAT DE JAVRE

    RăspundețiȘtergere