Statul de drept


Costesti, tigani, Romania: Esecul total al statului de drept si al legii

autor: FrontPress 11.09.2012
Cel mai recent episod care demonstreaza ca Romania nu are ce sa caute in Schengen este pus in scena de recentul dezmat terminat cu taieri cu sabia la care s-au dedat tiganii la Costesti. Acest punct de vedere exprimat de mine sper sa fie preluat si discutat in presa germana si olandeza. Romania este prizoniera faradelegii, a lipsei respectului fata de lege si pana ce Justitia nu isi va impune dictatura nemiloasa este imperios necesar ca drumul Romaniei catre Europa civilizata sa fie barat de urgenta pana ce asemenea manifestari ale infractorilor nu vor fi eradicate de oamenii legii.
Ce s-a intamplat la Costesti? Anual, de 8 septembrie, tiganii se aduna acolo si sarbatoresc ceva.Ocazie cu care isi ETALEAZA [sa citez din iubitorii de discriminati de la ProTv] averile: lanturi de aur, Ferrari, Lamborghini, banalele Mertzuri 600, etc. Pe dealul ala se aduna in fiecare an, ceea ce orice POLITIST, PROCUROR SAU JUDECATOR din Germania isi doreste sa vada: toata floarea cea vestita a infractionalitatii, pentru ca in proportie de 95% acolo sunt evazionisti si alt soiul de indivizi cautati de lege, dati in urmarire, etc.
In Germania, pe 8 septembrie 2012 la orele 7 dimineata acolo ar fi venit 30 de dube cu forte speciale, politisti de ancheta, procurori si sute de infractori ar fi fost imediat dusi in arest.
In Romania, care nu are ce cauta in Schengen acum, discriminatii au etalat masini a caror provenienta legala nu o pot justifica cu acte [nu au lucrat niciodata legal, nu au dat facturi, nu au platit taxe si impozite, nu au avut contracte de munca, nimic] CARE TREBUIAU CONFISCATE IMEDIATE de catre autoritati, si apoi, la concursul “care are masina mai bengoasa” a dat invidia in ei si au inceput sa se taie cu sabiile.
A venit Politia. Din nou, eu daca eram politist sau procuror, si eram chemat la 112 ca se taie tiganii la Costesti intre ei, veneam cu vreo 20 de dube mari, si luam fiecare Ferrari ars sau nu, Mertzan si intrebam: AI ACTE DE PROVENIENTA? Nu? confiscat. CE PROVENIENTA LEGALA AU BANII CU CARE AI CUMPARAT LANTUL DE AUR? Nici una? Confiscat. Plus amprente de la toti si bagati la racoare toti urmaritii local si general care erau din belsug acolo.
Cum poti sa ai ca sef de politie tupeul si nesimtirea sa dai explicatii la teveu de genul “clanul X are bani pentru ca face AFACERI cu fier vechi?” cu cine face “afaceri”? Afacere este pentru politist spaga pe care o ia de la acesti evazionisti, pentru ca altfel evaziunea fiscala se pedepseste cu inchisoare nu cu osanale.
Cum isi permit sefii de la IJP Arges sau IJP Valcea sa isi bata joc de noi cetatenii onesti care le platim salariile din taxele si impozitele noastre, si sa se faca ca nu vad zeci de urmariti general, de infractori, de bunuri care nu au provenienta legala care se ETALEAZA an de an SFIDATOR la Costesti? Sau spagile luate de ani de zile de ei si subalternii lor fac ca in loc sa-i aresteze pe infractori, sa-i duca in fata judecatorilor, prefera sa-i faca scapati sau sa consume resursa publica ca sa-i decaiere cand se taie intre ei?
Asadar, pana ce Romania nu va avea procurori cu adevarat NEINDURATORI, judecatori INTRASIGENTI si politisti care inteleg ca a face “afaceri” inseamna a plati in primul rand toate taxele si impozitele legale, pana ce Romania nu va inceta sa se uite admirativ la spectacolul grotesc de la Costesti si autoritatile vor verifica intai la sange legalitatea si provenienta licita a bunurilor, banilor si bogatiilor etalate acolo, pana ce nu se va fi instaurat DICTATURA LEGII, indemn autoritatile europene, Comisia Europeana, responsabilii MCV sa amane cat de mult posibil stoparea monitorizarii pe Justitie si recomand ca Romania sa NU intre in Schengen.
NU de alta dar intrand in Schengen “personalitatile” de la Costesti, riscam ca noi, idiotii platitori de taxe si impozite sa ne trezim cat de curand ca nu mai suntem primiti nici in Burkina Fasso! De Iulian Urban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu