Raul la sursa


Cum sa gasesti raul la sursa. LIBIA a facut greseala sa omoare un ambasador al SUA, in locul IRANULUI

autor: FrontPress 14.09.2012
Navele USS Laboon si USS McFaul, dotate cu rachete Tomahawk au fost trimise spre coasta Libiei a doua zi dupa masacrul de la consulatul american de la Benghazi, descris de oficialii americani ca un atac terorist bine planificat, menit a răzbuna moartea lui Abu Yaya al Libi, al doilea lider din conducerea Al Qaeda, ucis acum cateva luni in Pakistan. Deci dintr-o dată teoria că atacul în care și-a pierdut viața ambasadorul american Christopher Stevens a fost generat de un film jignitor la adresa profetului Mohamed, nu mai este atât de sigură. Toate declarațiile recente ale americanilor indică faptul că filmul respectiv, realizat de evreul american Sam Bacile, fie nu are legătură cu noua “toamnă arabă”, sau că acest film a fost lansat cu intenție de către SUA sau Israel pentru a provoca reacții violente ale statelor arabe. Probabil că statul vizat era Iranul, pentru a se găsi pretext pentru invadarea sa. Dar pe post de țap ispășitor a cazut tânara democrație eliberată de sub dictatorul Gaddafi, Libia.
Ce ironică este câteodată politica externă! Unde sau și unde crapă. Cine nu are teroriști, să își cumpere.
Primăvara arabă care a dus la răsturnarea regimurilor dictatoriale din Egipt și Libia, susținute de către democrațiile occidentale și de către SUA, au adus în mod evident islamiștii la putere. Atât de evident și totuși atât de fără sens. Cum se face că SUA, care luptă împotriva terorismului a ajutat rebelii fanatici musulmani să lupte împotriva unor dictatori militiari care au ținut zeci de ani în frâu diferitele secte religioase? Cum ziceam, cine nu are teroriști, să își cumpere. Lumea întreagă ar fi trebuit să învețe la invazia Irakului. Arme de distrugere în masă care nu au existat și un Saddam care făcea afaceri cu familia Bush, spânzurat ritualic pentru democrație. Ce a urmat: mai multe victime pe timp de pace, decât pe timpul invaziei armatei SUA. Un război sectar între musulmani și împotriva creștinilor care nu se va sfârși niciodată, un Irak în care trupele europene plătesc taxe de protecție șefilor milițiilor irakiene. Dovada clară că totul a fost o minciună și că sângerosul Saddam ținea de fapt în frâu sute de triburi de arabi violente, care abia au așteptat să sară la unul la gâtul altora.
Imaginile cu cadavrul ambasadorului american purtat pe străzi vin doar ca o continuare a imaginilor cu Muamar Gadaffi împușcat ca un porc în plină stradă și expus pentru public într-um mall. Ironia e că ambasadorul Christopher Stevens a fost un dârz susținător al campaniei SUA împotriva lui Gaddafi și acum sfârșește exact ca el, ucis de rebelii însetați de… libertate și democrație.
Dar să vă spun un secret. Eu personal nu cred în poveștile cu acest pericol mondial numit terorism pentru care trebuie să ne dăm de bunăvoie libertățile și banii în mâna guvernelor, pentru a rezolva această problemă. Nu cred ca atentatul din Bulgaria, de la Burgas, a fost pus la cale de Iran. La ce a folosit Iranului, stat despre care se crede că are deja arma nucleară și o armată uriașă, un atentat soldat cu zece evrei morți? Cum de tocmai un evreu din SUA a lansat pe Youtube filmul care a incitat spiritele în țările arabe, inclusiv Egipt și Iran? Avem de a face cu provocări ieftine, cel mai probabil produse de cei care doresc să pornească un nou război, pe care îl vor pierde pe câmpul de luptă, ca în Vietnam, Afganistan sau Irak, dar îl vor câștiga la bani. Provocări menite să scoată definitiv Iranul din pepeni, să facă un gest atât de reprobabil încât o invazie a cuplului Israel-SUA să fie unanim aprobată de masa îndobitocită. Azi deja și România era în război cu NATO împotriva Iranului, dacă extremiștii islamiști ucideau vreun american, după ce li s-a urcat tensiunea privind la filmul blasfemiator.
Până la urmă și musulmanii fac ce i-a învățat imanul lor. Să se răzbune pentru orice. Hollywood-ul își bate joc de creștini și de Hristos de peste 40 de ani și nimeni nu îi aruncă în aer, pentru că esența creștinismului este iertarea.Pentru noi imagini cu cadavre purtate pe străzi, fie că sunt ale lui Gaddafi sau ale ambasadorului SUA, sunt șocante, dar nu mai șocante ca pozele cu țâțele lui Kate Middleton publicate într-o revistă din Franța. Pe cataloni, italieni și pe scoției îi interesează mai mult să devină independenți și să le fie respectate drepturile de a fuma iarbă pe strădă, decât să înțeleagă că sursa răului politic din lume nu stă într-un punct sau o personă, fie ea și agentul CIA Bin Laden. Este uniform distribuită și printre statele civilizate, care fac delegații de miniștri în România pentru a-i pieptăna pe țigani, în timp ce Parisul este incendiat ăn fiecare an de tinerii musulmani. Europa e schizofrenică, am mai scris asta, uneori nu poți să îi cauți de vină pe bolnavii nebuni. Dar pe SUA și Israel le suspectez de ură și viclenie premeditată, e o diferență. De George Bara – NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu