ROMANIA ACUZATA


Patriotii Moldovei acuza Romania de genocid

autor: FrontPress 14.09.2012
Partidul “Patriotii Moldovei” intentioneaza sa initieze un proces, la un tribunal international, prin care sa condamne Romania pentru distrugerea statalitatii moldovenesti si genocid impotriva poporului Republicii Moldova.
Formatiunea care se autointituleaza “moldovenista”, desi majoritatea membrilor nu cunosc limba de stat oficiala din R. Moldova, a elaborat un plan de contracarare a actiunilor unionistilor care, in opinia lor, pledeaza pentru lichidarea suveranitatii Republicii Moldova.
In acest sens, vor fi create echipe de voluntari pentru apararea patrimoniului istoric al Moldovei, va fi organizat un congres international istoric si un congres national al fortelor pro-moldovenesti.
Reprezentantii partidului considera ca organizarea la 16 septembrie in centrul Chisinaului a marsului unionistilor ar putea provoca varsari de sange.
“Suntem convinsi ca unionistii au nevoie de varsare de sange pentru a demonstra ca patriotii duc un razboi agresiv si au mers chiar la uciderea unionistilor in timpul confruntarilor.
Dupa aceste varsari de sange, Guvernul nostru se va adresa celui roman cu solicitarea de a introduce forte pentru a aplana conflictul.
Guvernul nostru antipopular are toate intelegerile necesare cu partea romana privind apararea comuna a statalitatii si interventia in caz de tulburari in masa si rascoale.
Insa, stim prea bine ca aici vor veni nu trupele romane, dar cele ale NATO, iar americanii vor face regula la fel cum o fac acum in Siria”, a declarat vicepresedintele Partidului “Patriotii Moldovei”, Alexandr Dobrea. De pe Ziare.com
 

2 comentarii: