UCIGAS DE COPII


Legea naturala: Ucigas de copii INCENDIAT de comunitate! (FOTO)

autor: FrontPress 14.09.2012
O mulţime formată din profesori, părinţi şi bunici furioşi din Guatemala, o ţară din America Centrală, a pedepsit cumplit un bărbat acuzat că a ucis doi copii într-o sală de curs.
Ministrul de interne, Mauricio Lopez Bonilla, a anunţat că Julio Saquil, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a intrat miercuri într-o şcoală din provincia nordică Alta Verapaz şi a omorât doi elevi, tăindu-le gâtul cu o  macetă (cuţit cu lamă lungă). Ministrul a mai precizat că mulţimea l-a pedepsit pe bărbatul de 35 de ani bătându-l şi dându-i foc chiar în curtea instituţiei de învăţământ, scrie Daily Mail. Acesta a decedat în urma rănilor suferite.
“A intrat într-o clasă şi a agresat elevii, decapitând un băiat de 13 ani şi retezând gâtul unei fete de 8 ani”, a declarat  Wilson Cahuec, un pompier care a ajuns la faţa locului.
Poliţia locală a dezvăluit faptul că ucigaşul avea antecedente în ceea ce priveşte consumul de droguri şi ieşirile violente. Cu toate acestea nu a fost identificat cu exactitate motivul ultimului atac, care i-a fost până la urmă şi fatal.
Postul de televiziune Fox News a relatat evenimentul şi a dezvăluit faptul că din mulţimea care l-a pedepsit pe criminal au făcut parte localnici şi profesori.
În Guatemale nu este un lucru rar pedepsirea infractorilor direct de comunitate, mai ales în regiunile unde forţele de poliţie sunt insuficiente. Conform unei organizaţii locale pentru drepturile omului, 234 tentative şi acte de linşaj public au avut loc în 2011 şi 40 de persoane şi-au pierdut viaţa. Sursa: FrontPress.ro
Hoţi şi tâlhari pedepsiţi de comunitate în Guatemala. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu