ASU Politehnica


Suporterii ASU Politehnica au strans peste 120 de milioane de lei vechi pentru echipa

autor: FrontPress 26.09.2012

Microbiştii timişoreni care au ales, după problemele clubului lui Marian Iancu, să susţină echipa Institutului Politehnic din Liga a 5-a, se implică serios în bunul mers al clubului prin cotizaţii, donaţii, dar şi prin fapte.
Chiar dacă intrarea la meciurile ASU Politehnica Timişoara este liberă, fanii au arătat că sunt dispuşi să “umble” la finanţele proprii pentru a ajuta echipa. Conform bilanţului făcut public de suporterii echipei Institutului politehnic, pasionaţii de fotbal au strâns un total de 12.381,77 de lei, începând de la mijlocul lunii iulie. Suma s-a strâns de la cei 259 membri cotizanţi, atât din ţară cât şi din străinătate, şi din donaţii în conturile bancare deschise sau în cutiile prezente în tribune la fiecare meci de pe teren propriu.
Cea mai importantă investiţie a fost noul echipament al echipei. Seturile de echipament (tricou, şort şi jambiere) au costat peste 3.500 de lei. Mai important, însă, decât faptul că suporterii au strâns banii pentru echipament este faptul că chiar ei l-au “desenat”, noul echipament pentru jocurile de pe teren propriu fiind în întregime creaţia fanilor. O parte din banii strânşi au fost investiţi în mai multe direcţii utile echipei, de la cumpărarea unui domeniu pentru site-ul acesteia şi până la achiziţioanrea baxurilor cu sticle de apă, la meciuri.
Pentru toate sumele din acest raport există documente justificative (facturi fiscale, chitanţe, bonuri, ordine de plată, etc.), iar listele complete cu membrii cotizanţi (cash, cont RON, cont EURO) pot fi prezentate la cerere. “Vă mulţumim tuturor pentru implicarea de până acum, avem convingerea că împreună am pus bazele unui lucru minunat pe care căutăm să îl dezvoltăm cât mai frumos”, se spune în încheierea comunicatului suporterilor ASU Politehnica. De Vali Silaghi – Adevarul
Cei care doresc să ajute în continuare activitatea ASU Poli o pot face la meciurile de pe teren propriu, în cutiile inscripționate „Pentru echipă”. De asemenea, rămân la dispoziție conturile bancare deschise de Druckeria la Raiffeisen Bank, Agenția Banat : RO70RZBR0000060014522458 (RON) şi RO43RZBR0000060014522459 (EURO), cod Swift RZBRROBU (se menţionează doar la transferurile în EURO).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu