Dan Diaconescu


Cand doi se cearta al treilea castiga: Dan Diaconescu – Senzational

autor: FrontPress 22.09.2012
După 1990 s-au conturat două opțiuni politice clasice: stânga și dreapta, care astăzi s-au cristalizat în două formațiuni distincte și în conflict, adică PDL cu Alianța România Dreaptă și USL, un fel de struțo cămilă social-liberală. Ambele tabere fac parte din deja clasicele opțiuni partinice care conduc România prin rotație de 20 de ani. Cele două grupări politice devenite tradiționale sunt la fel de vinovate pentru corupția și prăbușirea economică de după 1990. Atât PDL alias ARD și USL sunt excrescențe ale fostei nomenclaturi comuniste și securiste de dinainte de 1990 și provin din celebrul FSN – 1990. Din când în când structurile securisto-comuniste ca să mai păcălească poporul și să mai meargă oamenii la vot, care sunt scârbiți de corupția și impotența partidelor tradiționale, favorizează mișcări politice mesianice.
În anul 2000 românii au votat 24% partidul lui CV Tudor, care promitea demagogic “Sus Patria, Jos Mafia!”, iar astăzi primadona politică a zilei este Dan Diaconescu-Senzațional ot OTV. Românii urmăresc cu sufletul la gură parodia privatizării Oltchim prin cumpărarea de către DD a unui combinat în faliment. DD reușește, deși e în insolvență cu OTV și în faliment cu celelalte firme ale sale, să-i păcălească pe români că el are 50 milioane de ero să-i bage în Oltchim și să dea de lucru la 3600 de angajați ca să-și întrețină familiile. Dan Diaconescu reușește ca o sirenă să-i păcălească pe români printr-un discurs patriotic, chiar naționalist: platforma Oltchim e pământ românesc, cumpăr rafinaria OMV să dau benzină ieftină la români, economia națională trebuie să fie a poporului român etc.
Un astfel de discurs era să mă păcălească și pe mine. În realitate, Dan Diaconescu care este un tip modest financiar raportat la milionarii României, nu este altceva decât o marotă, o păpușă scoasă în față periodic, ca și CV Tudor în anul 2000, de aceleași structuri securisto-comuniste care l-au executat pe Ceaușecu în 1989 și au pus economia țării pe butuci la fiare vechi, cum plastic se exprima trădătroul Petre Roman. Poporul român mai trebuie păcălit încă o dată ca în 1996, în anul 2000 cu PRM sau acum cu DD- Senzațional. Românii trebuie fraieriți să mai iasă la vot și să legitimeze sistemul politic corupt de la noi implementat din 1990.
Dan Diaconescu face șmecheria cu Oltchim având sigur în spate pe Traian Băsescu, care reușește astfel să mai rupă din voturile USL și să nu obțină 50% la alegerile din decembrie a.c. Numai astfel Băsescu poate numi un premier marionetă din cadrul alianței PDL, ARD cu, ghici cine?, aliat Dan Diaconescu – Senzațional, pe care nu-l lasă Ponta să cumpere Oltchim și să dea pâine la salariați. Schema de manipulare a românilor e veche. Ciudat este că comisia de licitație de la Oltchim l-a lăsat pe DD să câștige deși acesta nu are banii și firmele sale sunt în insolvență și faliment. Mă întreb ce face DNA și DIICOT, care anchetează ca pe vremea lui Stalin țăranii care au mers la vot, dar nu sunt în stare să descopere de unde DD-Senzațional are bani de a investi într-un mega-combinat. E clar că serviciile speciale aflate sub comanda lui Băsescu l-au scos la suprafață pe DD să joace rolul de iepuraș politic ca și CV Tudor în anul 2000.
Când tinerii români au dorit să înființeze un partid naționalist curat, care nu se trage din sistemul fesenisto-comunist, judecătorii din vechile structuri informative securiste au blocat înființarea acestuia, pentru ca România să nu fie condusă de politicieni patrioți, ci să rămână sub tutela vechiului sistem politic corupt, care mai scoate periodic iluzioniști și manipulatori ca Dan Diaconescu. Cu astfel de politicieni proveniți din vechile structuri politico-securiste, România nu va ieși niciodată din criza politică, economică și morală în care se zbate astăzi. De Ionuț Țene – NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu