Impotriva BANCILOR


Mars NATIONALIST impotriva BANCILOR si CLASEI POLITICE (FOTO)

autor: FrontPress 16.09.2012
Apropape 1.000 de nationalisti spanioli, multi membri ai unor organizatii neofalangiste, au manifestat sambata la Madrid pentru a-si exprima ostilitatea cu privire la sistemul bancar si la clasa politica actuala. In opinia participantilor la mars, atat politicienii de sistem cat si reprezentantii marelui capital international sunt considerati responsabili de criza economica in care se zbate tara.
Manifestantii au defilat intre sediul Partidului Socialist, principala formatiune din opozitie si pana la sediul Partidului Popular (dreapta) aflat la putere, in spatele unui banner pe care se putea citi mesajul: “Criza poarta numele de democratie!”, transmite AFP.  Nationalistii au mai salutat cu bratul drept ridicat spre cer la trecerea pe langa sediul partidului de guvernamant.
“Avem nevoie de un guvern militar care sa controleze societatea”, sustinea unul dintre protestatari ce purta si o pancarta cu mesajul “Democratia a esuat si a dus Spania in ruina”, facand aluzie la perioada in care tara a fost condusa cu o mana de fier de generalul Franco.
“Impotriva democratiei si pentru popor”, sustinea mesajul de pe o alta pancarta purtata la manifestatia organizata de trei asociatii nationaliste spaniole: La Falange, Nudo Patriota Espanol si Vieja Escuela Madrid. Sursa: FrontPress.ro

2 comentarii:

  1. Eu nu inteleg, daca au ceva cu bancile, de ce mai iau bani imprumut ....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le convine jecmaneala, dobanzile mari. Noapte buna, Odorica

    RăspundețiȘtergere