Becali


Becali: “In galeria Stelei sunt mult mai multi TIGANI decat in Giulesti”

autor: FrontPress 27.09.2012
Dupa ce scandalul generat de mesajele suporterilor stelisti la adresa rapidistilor a luat amploare, europarlamentarul Gigi Becali a tinut sa transeze problema. Finantatorul sustine ca mesajele galeriei “ros-albastrilor” nu pot fi considerate “rasiste” intrucat la Steaua sunt “mai multi tigani decat in Giulesti”!
“Hai sa terminam cu tampenia asta ca suporterii nostri sunt rasisti pentru ca le striga alora de la Rapid tiganii! Pai, va spun eu, garantat, ca in galeria Stelei sunt mult mai multi tigani decat in Giulesti. Si atunci, cum sa strige niste tigani catre alti tigani si sa-i acuzi de rasism?! Astea sunt niste ironii intre ei, ca suporteri. Atat”, a spus Gigi Becali la GSPTV.
Si managerul Mihai Stoica a tinut sa elimine orice tenta “rasista” din mesajele afisate de suporteri. “Nu vreau sa marsez foarte tare pe acest lucru, insa chiar cei de la Rapid, cand au castigat campionatul, scandau dupa 30 de ani vine titlul la tigani, asa ca despre ce vorbim?”, s-a intrebat retoric acesta.
Dupa incidentele de luni de pe Arena Nationala, Liga Profesionista de Fotbal a sanctionat echipa din Ghencea cu 20.000 de lei, in timp ce Jandarmeria a aplicat o alta amenda in valoare de 127.000 de lei.
Deasemenea Gabi Safta si-a prezentat miercuri demisia din functia de crainic de stadion al echipei Steaua, acesta fiind acuzat ca a incitat prin statia de amplificare la scandari impotriva echipei rivale. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu