Boxer ucis in Africa de Sud


Boxerul care l-a facut KO pe Vladimir Kliciko, ucis de NEGRI in Africa de Sud (VIDEO)

autor: FrontPress 24.09.2012
Corrie Sanders, fost boxer sud-african şi campion mondial în 2003 la categoria grea, versiunea WBO, a fost ucis la vârsta de 46 de ani, fiind împuşcat de mai mulţi tâlhari înarmaţi într-un restaurant unde sărbătorea ziua de naştere a unui nepot, au anunţat duminică poliţia şi mai mulţi martori. Toţi atacatorii erau bărbaţi de culoare.
Cei trei au intrat într-un restaurant din oraşul Brits sâmbătă seară şi au început să tragă, nimerindu-l pe Sanders în stomac şi în mână. Fostul boxer a murit duminică dimineaţă la spital. Proprietarul restaurantului a indicat că Sanders era prezent pentru aniversarea fiului fratelui său, care împlinea 21 de ani.
Fosta soţie a boxerului a afirmat că acesta a murit când îşi apăra fiica, după ce un glonţ l-a nimerit într-un braţ, iar altul în stomac.
Atacatorii au fugit, reuşind să fure un aparat foto digital şi o poşetă. Până în prezent nu au fost prinşi de poliţişti.
Cornelius (Corrie) Sanders şi-a încheiat cariera la profesionişti în 2008, cu un palmares de 46 de meciuri, 42 de victorii (din care 31 prin KO) şi doar 4 înfrângeri. El a fost campion mondial la categoria grea, versiunea WBO, în 2003, după ce l-a învins prin KO în repriza a doua pe ucraineanul Vladimir Kliciko (actualul deținător al centurilor WBA, IBF, WBO și IBO).
Albii din Africa de Sud, majoritatea buri sau descendenţi ai coloniştilor britanici, reprezintă în jur de 7 procente din totalul populaţiei de peste 50 de milioane de locuitori. Numărul cetăţenilor de descendenţă europeană este într-o continuă scădere în ultimii ani, mai ales din cauza sporului demografic negativ dar şi a imigraţiei cauzate de crimele motivate rasial şi a discriminării din partea populaţiei majoritare. Acestor nenorociri li se adaugă şi discriminarea socială şi economică încurajată de noii conducători de culoare ai ţării, mii de albi trăind la limita subzistenţei, după ce au fost daţi afară din fabrici, mine sau ferme agricole. Sursa: FrontPress.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu