Infractionalitatea


Infractionalitatea TIGANEASCA in forma pura la Spitalul Judetean Timisoara

autor: Ursu 26.09.2012
Ziua de 26 a lunii septembrie va ramane in memoria angajatilor si a unor pacienti ai Spitalului Clinic Judetean de Urgente Timisoara din cauza unui barbat de etnie tiganeasca care a provocat un scandal ce s-ar fi putut solda cu multiple victime. Incidentul neasteptat petrecut la primele ore ale diminetii a trecut total neobservat de autoritatilor competente pentru aplicarea masurilor punitive impotriva infractorilor.
Incidentul s-a petrecut in intervalul 9-10 dimineata, in momentul in care liftul ce transporta pacienti dar si personal al spitalului era plin ochi. Un barbat cu chef de harta si de scandal, nervos ca nu mai este loc in lift si pentru el, a scos fara sa stea pe ganduri si fara remuscari un cutit din buzunar agitandu-l catre cei din lift.
Barbatul de etnie tiganeasca a amenintat-o pe liftiera si pe unii membri ai personalului, unii dintre ei fiind nevoiti sa o ia la fuga pentru a se salva de la un eveniment si mai tragic. In final nimeni nu a fost ranit.
Firma de paza a spitalului si-a facut aparitia prea tarziu, cutitarul facandu-se disparut la foarte scurt timp dupa incident.
Infractiunea de amenintare este o fapta penala prevazuta de Codul penal la articolul 193, si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.
Din nefericire, in ultima perioada de timp, se constata tot mai multe infractiuni grave savarsite de membrii ai etniei tiganesti in spatiul public. Incidentele din Medias sau din localitatea Ovidiu, sunt completate de alte astfel de fapte contra sigurantei publice, care ingroasa lista neagra a infractiunilor faptuite de unii tigani.
Ca reactie la aceste evenimente reprobabile, asociatia “Noua Dreapta” anunta organizarea unui mars impotriva infractionalitatii si a mafiei imobiliare tiganesti, in Timisoara in data de 20 octombrie 2012, de la ora 14, in Piata Traian. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu