Cine beneficiaza de ajutoare !


Beneficiaza de AJUTOARE de la Uniunea Europeana, dar isi permit sa mearga cu TAXIUL (VIDEO)

autor: FrontPress 20.09.2012
Printre sărmanii care formează cozile zilnice pentru a primi alimentele de la Uniunea Europeană sunt și indivizi care sfidează bunul simț. Mulți dintre romii de la venitul minim garantat, unii tineri și numai buni de muncă, își permit să-și care pachetele cu taxiul, în timp ce bătrânii sau persoanele cu handicap, beneficiari și ei ai acestui program, merg către stațiile de autobuz sau chiar pe jos.
Taximetriștii au din ce în ce mai multe comenzi de la clienții depozitului din municipiul Buzău, unde se distribuie ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană. Majoritatea sunt romi care cer să le fie duse pachetele cu zahăr, făină sau orez către mahalalele de la periferia orașului.
Atitudinea sfidătoare a acestora se manifestă zi de zi sub privirile celorlalți beneficiari ai programului social, persoane cu handicap, șomeri sau pensionari, care nu își permit decât cel mult un bilet la transportul în comun. Cei care distribuie ajutoarele, responsabili din cadrul CJ, spun că nu pot interveni, atâta timp cât lista beneficiarilor a fost întocmită de primării, pe baza unor documente doveditoare a stării lor material.
Anul acesta primesc ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană aproximativ 71.000 de buzoieni, beneficiari ai venitului minim garantat, persoane cu handicap grav, șomeri și pensionari cu pensii sub 400 de lei. Fiecare beneficiar va primi 11 produse, față de șase câte au fost anul trecut. De pe Adevarul
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu