APOCALIPSA


Discutiile despre APOCALIPSA ar putea fi INTERZISE in Rusia

autor: FrontPress 24.09.2012
Un deputat rus a solicitat guvernatorului oraşului Sankt Petersburg să accepte propunerea legislativă de a interzice orice discuţii despre sfârşitul lumii, atât în spaţiile publice, cât şi în mass media locală.
Justificarea pe care a dat-o parlamentarul este preocuparea tot mai crescută în Rusia faţă de sfârşitul lumii, pe care mass media o exploatează doar pentru a obţine audienţe mari. Interesul crescut faţă de escatologie este determinat de apropierea datei de 21 decembrie, dată la care se crede că este sfârşitul lumii, potrivit unui calendar mayaş.
Opinia deputatului a fost contrazisă de un alt deputat rus, din Partidul Comunist, care a declarat că Apocalipsa a trecut şi evenimentul care a declanşat-o a fost desfiinţarea Uniunii Sovietice. Totodată, deputatul pretinde că are cunoştinţă de rapoarte ştiinţifice care atestă că pământul va mai exista cel puţin câteva miliarde de ani, informează site-ul Russia Today.
Însă el a evitat să dea un răspuns atunci când i s-a cerut să prezinte o dovadă în sprijinul celor afirmate.
Un sondaj de opinie realizat recent în Rusia a dezvăluit că teama de sfârşitul lumii îi determină pe ruşi să devină dependenţi de alcool şi droguri, dar şi mai predispuşi să se sinucidă. De pe Semnele Timpului 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu