Ajutoare sociale pentru TIGANI !


Senatorul Iulian Urban condamna acordarea de ajutoare sociale TIGANILOR care nu muncesc

autor: FrontPress 06.09.2012
Senatorul Iulian Urban a atacat în termeni duri decizia Guvernului Ponta, numit “Socialisto-Comunist”, de a acorda ajutoare sociale celor care nu-şi pot plăti facturile, mai ales ţiganilor. Acesta susţine că măsura împovărează oamenii care muncesc în România şi îi acuză pe ţigani că profită de ajutoarele sociale. El a explicat că nu va mai candida pentru că are un discurs care promovează munca “iar cu discursul ăsta nu mă votează nici dracu”.
“Aşadar, Guvernul USL a adoptat un act normativ prin care ajutoarele sociale sunt acordate asistaţilor cu datorii la buget şi celor care nu-şi pot plăti factura la curent, categorie în care intră în primul rând ţiganii care deţin ţn proprietate ‘palpabilă’ palate cu turnuleţe, dar care nu au muncit în viaţa lor o zi, nu au plătit taxe la stat, au construit fără autorizaţii şi fără proiecte. Acum ajutoarele sociale vor fi acordate asistaţilor cu datorii la buget şi celor care nu-şi pot plăti factura la curent, ştiut fiind faptul că ţiganii se branşează chiar ilegal la curent, neplătind vreodată vreun leu către firma de electricitate. Ministrul Muncii, liberala Mariana Câmpeanu, vrea să modifice ordonanţa prin care sunt suspendate ajutoarele sociale în cazul asistaţilor datornici la bugetul de stat. Ordonanţa dată de Guvernul Boc prevedea că persoanele care au datorii la stat nu mai primesc ajutoare sociale. Mai mult, aceştia [ţiganii] vor putea plăti datoriile chiar din ajutoarele primite de la stat!!! Ajutoare care se dau din banii munciţi de ăia 30% dintre noi, cei care muncim ca idioţii, dăm şi băgăm facturi şi când mergem la WC, adică cei pe spinarea cărora trăiesc pomanagii şi asistatii sociali care votează USL”, şi-a explicat Urban poziţia pe blogul personal.
“Măi oameni buni, şi mă adresez aici vouă cei 30% care tineţi în spinare marea asta de pomanagii. Măi voi cât mai acceptaţi să fiţi trataţi drept idioţi în propria voastră ţară şi pe munca, viaţa, sănătatea şi anii voştri de viaţă? Eu am spus că nu mai candidez pentru că în condiţiile în care discursul meu public este: muncă şi iar muncă, tăiere pomeni sociale, disciplină, curăţenie, dictatură şi respect pentru lege, nu mă votează nici dracu”, a mai spus senatorul.
“Dar voi, noi, cei 30% din ţara asta, ce aşteptam să se întâmple? Să fim călcaţi pe gât? să ajungă să NI SE IMPUNĂ PRIN LEGE să susţinem minim 30-50 de gunoaie care nu vor să muncească, care nu plătesc taxe, care nu respectă legea, doar pentru că ăia 50 au 50 de voturi şi noi, boul/vaca muncitoare avem doar un vot? De ce nu ne unim? Cum este posibil să acceptăm un asemenea ordinarism? Măi oameni buni atât de nemernici am ajuns? Atât de laşi? Şi bun dacă nouă nu ne pasă, ce se va alege de copiii noştri? În ce lume îi lăsăm să moară, să sufere ca proştii? Nu mai avem mintea şi curajul necesare să devenim răi şi să ne apărăm cu ferocitate dreptul DE A FI OAMENI ŞI RESPECTAŢI PENTRU MUNCA NOASTRĂ faţă de acest stat infect?”, se întreabă în încheiere Urban.
Pe 30 noiembrie 2008 Iulian Urban a devenit la vârsta de 33 de ani cel mai tânăr senator din România. În prezent este independent, după ce şi-a dat demisia din PDL la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an. De-a lungul timpului acesta a avut mai multe luări de poziţie incorecte politic, militând pe lângă reintroducerea pedepsei cu moartea şi pentru dreptul de a purta armă, castrarea chimică a pedofililor sau împotriva extremismului maghiar, a interceptărilor ilegale a telefoanelor şi a discriminării pozitive a ţiganilor. Deasemenea senatorul mai declarase anul trecut că nu teroristul mason Breivik este responsabilul principal al atentatelor din Norvegia, ci actualii lideri care conduc in Uniunea Europeană. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu