Uciderea ambasadorului


FILMUL care a dus la uciderea ambasadorului american din Libia – Mahomed, homosexualitatea si pedofilia (VIDEO)

autor: FrontPress 13.09.2012
Filmul care a dus la atacul cu racheta al militantilor islamisti la ambasada SUA din Libia, atac in urma caruia ambasadorul american a fost ucis, a fost restrictionat pentru utilizatorii din Libia si Egipt. Pelicula “Inocenta musulmanilor”, care a provocat violente manifestatii in Egipt si in Libia, se doreste o descriere a vietii profetului Mahomed, evocand in special temele homosexualitatii si pedofiliei.
Dupa uciderea ambasadorului american din Benghazi, Youtube a anuntat ca a restrictionat accesul in Libia si Egipt la filmul controversat, potrivit Irish Times, care citeaza Reuters.
Fragmente cu pelicula cu buget redus, cu costume de amatori, un scenariu confuz si decoruri artificiale, au fost postate pe Internet. Actorii, care vorbesc engleza cu accent american, ii prezinta pe musulmani ca fiind imorali si violenti, luandu-l in deradere profetul Mahomed, care este prezentat drept un afemeiat care aproba abuzarea sexuala a copiilor.
Musulmanii apreciaza ca prezentarea de orice natura a profetului Mahomed este jignitoare. In anul 2005, publicarea a 12 caricaturi intr-un ziar din Danemarca a generat revolte in numeroase tari musulmane.
Filmul a fost produs si realizat de un dezvoltator imobiliar israeliano-american in varsta, originar din California.
Sam Bacile, in varsta de 54 de ani, descrie islamul drept un “cancer” si o religie a urii. Bacile a dezvaluit ca a produs acest film cu cinci milioane de dolari primiti de la aproximativ o suta de donatori evrei, insa a refuzat sa dea identitatea sponsorilor.
Regizorul a spus ca a lucrat cu 60 de actori si o echipa de 45 de persoane pentru a realiza, in California, in trei luni, filmul de doua ore, care “este politic, nu religios”.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Libia, Christopher Stevens, si alti trei membri ai personalului ambasadei au fost ucisi, miercuri, in Libia, de o grupare islamista inarmata care a atacat cu focuri de arma consulatul SUA din Benghazi si a tras cu rachete asupra masinii in care se afla diplomatul.
Islamistii au lansat atacul tocmai pentru a protesta fata de filmul controversat al lui Bacile. De Diana Robu – Ziare.com
 

2 comentarii: