Mos libidinos,robot,sau extraterestru?



Am primit un e-mail din partea unei valoroase piese care face parte din echipa 100 ro:

"buna 100 ro.Cum te cheama?Si de unde esti ?Nu ne povestesti si noua despre tine?Si poate mai multe poze...pt ca scriem pt tine,dar poti fi vreun robot din viitor sau mai grav...sa stim ca esti real. Sper sa nu razi sau sa iti faci vreao parere proasta sau mai stiu eu..dar cred ca e normala curiozitatea.Nu?:) Un articol despre tine,o prezentare ar fi foarte frumoasa...nu am vrea sa scriem pt vreun mos libidinos sau... Mersi:) "

Si ii dau drepatate,ar fi timpul sa scriu ceva despre mine.Probabil ati vazut si la profil,am varsta de 25 de ani.Sunt din Targu-Mures,si ma cheama Francisc Kaszoni .Toata lumea imi spune Feri,sau Feri vopsitorul....pentru ca asta fac eu zi de zi,sunt vopsitor auto.Lucrez de la varsta de 16 ani in domeniu,eram copil cu figuri in cap cand m-am initiat in lumea celor mari...de asemenea sunt pe cont propriu tot de la 16 ani,asa ca am avut ce invata de la viata :)

Imi place sportul,practic Mixed Martial Arts,ceea ce ma ajuta sa am o imunitate puternica,un corp sanatos si armonios,si mintea limpede .Da,sportul chiar este un medicament si o metoda de prevenire pentru cele mai multe boli,cu ajutorul caruia poti evita multe lucruri neplacute.

Despre dragoste...am fost si eu indragostit , o dragoste nebuna si oarba...ca si de altfel cei mai multi dintre voi ati fost :) si e normal ca asa ceva nu poate dura pana la nesfarsit.Am suferit,si am invatat din greseli,dar cred ca am invatat prea mult...pentru ca de atunci e greu,sau chiar imposibil sa mai simt la fel cum am simtit pentru cineva.Dar voi lasa continuarea pe saptamana viitoare,in care mai mult ca sigur tema va fi "iubirea si durerea" .;)

Ca si hobby pot sa va spun doua lucruri importante:intenetul (blog,html,javascript,css),si airbrush,picturi pe masini.Am vazut pe discovery picturi minunate,facute de catre profesionisti,dupa care am cautat pe internet,si m-am hotarat sa ma apuc si eu de pictat,mai ales ca lucrez in domeniu.

Sunt genul de om care nu poate sta intr-un colt,daca e vorba sa fie la o petrecere,mai ales daca e una privata :) (in poza:Andrea,una dintre cele mai bune amice)Insa,cel mai mult imi place sa calatoresc,sa vad meleaguri noi,sa cunosc traditii si culturi noi,sa imi exersez limba germana si engleza,limbi pe care le-am invatat din carti imprumutate din biblioteca judeteana,si din desene animate(engleza,am invatat-o in mare parte inca de mic copil,pe cand ma uitam la cartoon network :P)
Dau foarte mare importanta alimentatiei,incerc sa mananc cat mai sanatos,mananc multe cereale,oua,lapte,carne de pui si legume...stiim,esti ceea ce mananci,fiecare celula din organismul tau,inclusiv parul,pielea,unghiile,sunt construite din mancarea consumata de tine.

In final,am scris si acest articol,poate ca nu este pe masura asteptarilor voastre,poate ca nu este complet,dar daca aveti orice intrebare,comentariile sunt deschise.

18 comentarii:

  1. :)....asa e mai bine....suna altfel..postam altfel....:)....ne bucuram sa te cunoastem:)...sau eu ma bucur....nuuuu toti ne bucram Feri:P Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. nice to meet you...eh ne simtim mai bine acuma

    RăspundețiȘtergere
  3. :"> deocamdata ajunge:) acum te simt mai aproape de pieptul meu,Ferdinand din Targu-Neamt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur Feri a.k.a. 100ro ca ai scris despre tine. Apropo, si pe mine ma cheama Feri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) serios? si,esti si tu scorpion ca si mine? :?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa te cunosc fery..si o a scriu si eu de mine..in curand

    RăspundețiȘtergere
  7. @Diana asteptam sa scrii desore tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata Feryche!
    Te-am gasit si aici, acum m-am prins tu faci masini "tunate", e super!
    Poate am sa vin "ucenica" la atelierul personal cind o sa-l ai cum vrei tu.:)))
    Acolo se fac bani buni, ca de la bingo...:(

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Buna Mariana,da,am sa te primesc ,dar nu ca ucenic,ca profesor,cu siguranta ai mai multa experienta decat mine in ale picturii....Sper sa imi fac atelier cat mai curand:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Prietene sau Fery (mai nou) daca imi faci si mie un leu albastru pe capota din fata asa cum ti`ai facut pe Audi iti dau cat vrea inima ta (in lei) :P oricum vorbim pe mess despre asta !!! Si ma bucur ca stiu cu cine stau de vorba !!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place capota la masina cu leutul dar mai fioros trebuia sa fie leul oricum e super si eu vrea ceva ptr peugeot salut

    RăspundețiȘtergere
  12. :) poate la vara va fac o vizita,si va desenez ceva pe masina;)

    RăspundețiȘtergere
  13. FERI ,LA VARA SUNTETI LA MINE,PARCA ASA NE-AM INTELES,NU?

    RăspundețiȘtergere