Copii rapiti in Judetul mures pentru organe

Copii rapiti in Targu mures de traficanti de organe, cadavre gasite in paduri cu organele scoase

In judetul Mures s-a instalat panica. Zvonurile spun ca in ultima vreme zeci de tineri au disparut fara urma, cadavrele catorva au fost gasite aruncate in padure - toate aveau organele interioare scoase.



Iata ce spun zvonurile:

Se spune ca un grup de indivizi deghizati in calugari rapesc tinerii, iar dupa ce le-au scos organele ii abandoneaza in padure.Unii spun ca ar fi mafia Siciliana.Altii spun ca indivizii ar fi din Siberia.

O tanara adolescenta a fost rapita de cateva zile, dimineata in jurul orei 6:30,in zona Fortuna,cartierul Tudor in timp ce mergea la scoala. Cadavrul ei a fost gasit in padure,cateva organe fiindu-i scoase.Langa ea se aflau 1500 lei,langa care scria:"Bani pentru inmormantare".

In Sighisoara s-a gasit cadavrul unui tanar, total desfigurat. In padurea din comuna Vargata s-a gasit cadavrul unui tanar, care de asemenea avea unele organe scoase.

Se spune ca din localitatea Sangeorgiu de Mures au disparut 11 persoane.

De asemenea, se spune si ca in satul Vadu ar fi disparut mai multe persoane.

Din scoala nr. 8 din cartierul Unirii au disparut mai multi copii.

Cautand pe internet,am gasit foarte putine informatii referitor la aceste cazuri.De fapt nu am gasit nimic.Insa am gasit altceva-niste zvonuri similare si in Satu Mare si Maramures, in anul 2007. Zvonurile erau exct aceleasi: Persoane deghizate in preoti care rapeau victimele, si le abandonau trupurile eviscerate-chiar si zvonul cu privire la banii lasati pentru inmormantare.



Ma intreb oare sa fie adevarate zvonurile acestea?Oare sa nu se mediatizeze cazurile pentru a nu intra lumea in panica?

Sau sunt doar niste zvonuri pornite aiurea......

Update:
Iata dovada Video:


Mai vezi si:

30 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar fi adevarat de ce nu se face dreptate pentru aceste victime ,se vede ca nu are cine sa faca dreptate in Romania......???

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt din Mures dintrun sat numit balda.aici sa cam instalat panica pentru ca an apropiere a fost gasita o fata de 17 ani fara organe care era cusuta cu sarma iar pe pieptul ei era pus un pliculet pe care scria ,va ramanem datori pentru organe poftim 15 milioane (lei vechi) pentru anmormantare".Si mai lipseste o fata de 17 ani.de 3 zile taicamiu a vazut un mercedes gri metalizat an care erau 4 calugari ansa nu prea aratau pentru ca unul avea un cercel an ureche si nici nu aveau barba+ca unu era foarte gras.pe strada ieri a trecut o duba mercedes neagra(stiti salvarile modelul asta)care era condusa de un tip care nu parea a fii roman dar an dreapta era unu care cred ca numa era deghizat an preot acesta probabil ca avea vreo 25-30de ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. am uitat sa spun ca duba nu avea numere de anmatriculare.

    RăspundețiȘtergere
  5. povestea este chiar reala....uitati aici sunt poze .....si noutati ...calugarii iar au fost in actiune
    http://www.huli.ro/?aff=10435

    RăspundețiȘtergere
  6. anonimule!
    tampitii ca tine posteaza prostii,si sperie copii nevinovati.mai bine ai citi punctul de vedere al politiei. Janko

    RăspundețiȘtergere
  7. DA dar politia de ce nu ia masuri !??!!!!???
    speriati saracii copi
    raspuns obligatoriu
    DE CE NU IA MASURI POLITIA???

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu cred in asa ceva....mai terminatzi dreqului cu calugarii vostri :)) speriatzi lumea baaaa nemernicilor!!! dak chiar e adevarat de ce nu se arata si la STIRI la tv? prooostilor :o3

    RăspundețiȘtergere
  9. multe lucruri nu sunt spuse in stiri si nici politia de multe ori nu zice adevarul ca sa nu creze panica si mai mare... mie mi`a zis un prieten ca are un coleg care stie pe cineva de la politie si l`a sunat sa`l intrebe daca e adevarat sau nu si politistul a zis ca da e adevarat ca sant rapiri si cadavre gasite poate nu atat de mult cat zice lumea ca daca as aduna tot ce am auzit pana acuma aprope jumatate de locuitori din TG-Mures ar fi disparuti:))

    RăspundețiȘtergere
  10. mai trebuie sa vina extraterestri si avem tot tacamamul

    RăspundețiȘtergere
  11. ba io totusi cred ca in sibiu unde stau io..........la verisoru meu iau luat organele si am mers peste 3 zile la inmormantare sh noh...

    RăspundețiȘtergere
  12. eu sunt tata si mergeam intr-o seara cu fata mea de 11 ani la magazin...ea credea in acesti calugari si vroia sa afle cat mai multe,atunci au aparut 3 oameni mascati in calugari cu o femeie(calugarita)..la aproximativ 30 m departare...eu am vrut sa intru in blocul in care locuiesc dar ea sa apropiat sa vada daca ii fac ceva(eu nu am observat)....calugarii au vazut-o si mergeau spre ea....au ajuns la vreo 15 m aproape de ea...eu am vazut si am mers repede si am luat-o de mana...cand m-au vazut "calugarii au luat-o la fuga facunduse navazuti!(Sibiu,cartier Strand)

    RăspundețiȘtergere
  13. nu stiu eu numa am auzit dar nu stiu exista sau nu

    RăspundețiȘtergere
  14. fratilor romanie e o tara mica si supusa altor tari mai avansate si caruia nui lipseste orgoliu curaju si dragostea pentru tara lor. asta se-va inapla cred in toata romanaia. e doer o problema de timp dupa-ce grupele de sange se vor terminna apoi ataca unde gasesc corpul potrivit cererilor ROMANIA are un viitor distrus daca vreti ca politia sa faca ceva cred ca tr a dam jos guvernu romaniei populatia e putera romaniei nu guvernul spun asta din diferite motive cele auzite print tv pe net sunt total dezorientat nu am incredere in conducerea romaniei deja sau facut teste pe noi cu diferite vaccine e gripa asa ca un organ furat e cam acelasi lucru moarte sigura. astea sunt concluziile pe care guvernul romaniei ma facut sa cred asa ca ROMANIA e o tara in care nu merita sati croiesti o familie sa construiesti o casa .... are viitorul distrus cel-putin eu asta cred suntem o tara de teste si piese de schimb.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si in Timisoara se aude la fel .

    RăspundețiȘtergere
  16. PARINTI TREZITIVA!!!
    Acelasi zvon circula si-n Bucuresti la un an de cand relatati voi grozaviile astea ,si pe deasupra seama la indigo cu ceea ce am auzit eu!!!
    CERT ESTE CA NUMAI NOI...PARINTII...AVEM ULTIMUL CUVANT DE SPUS SI AR TREBUI SA LUAM ATITUDINE SI SA MEDIATIZAM CELE MAI MICI NECLARITATI PRIND ACESTE ACTE MISELE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu am auzit aceleasi lucruri. Mie una mi-e frica. Consider ca problema trebuie mediatizata, chiar daca ne sperie. Macar asa o sa fim mai atenti poate. Trebuie sa se gaseasca o solutie. De prins doitocii responsabili e greu. Dar ar trebui sa se stabileasca o lege ceva, sa nu se mai cumpere organe asa de oriunde, fara sa se faca cercetari de unde sunt. Daca nu ar mai primi bani pentru ele, aceste lucruri nu s-ar mai intampla. Nu pot sa cred ca lumea a ajuns in halul asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu sant o victima a acestor nemernici mau rapit mau bagat intro duba cu numere straine si miau recoltat din organ spermatozoizi pe care iitineam pentru beata nevastamea.

    RăspundețiȘtergere
  19. voi nu ganditi, cat se chinuie astia sa preleveze organe prin clinici, spitale etc si credeti ca pot iei in masina pac pac ?
    fiti seriosi

    RăspundețiȘtergere
  20. si in Gorj cica se aude la fel
    o femeie si doi copii au fost gasiti in cimitir, cu 300 lei in gura

    RăspundețiȘtergere
  21. in gorj se aud diferite variante ..eu am auzit de 2 fete....nu cred k este adevarat

    RăspundețiȘtergere
  22. ATENTIE!!SE INTAMPLA IARASI!!NU umblati noaptea singuri... macar cu cineva mai solid, care stie bataie sau karate, sau in grupuri
    largi...umbla traficanti de organe si stau in zonele Ostroveni si Nord in Ramnicu Valcea!!
    Se cauta copii intre 8 si 17 ani.Traficantii sunt deghizati in 3 calugari, o femeie si un doctor.
    La scoala generala 10 sunt 5 cazuri deja in care au disparut copii!!
    Pe dealul Capela s-au gasit 3 cadavre, copii fara organe, si mutilati oribil !
    Panica domneste in oras !
    AVETI GRIJA MARE! INARMATI-VA CU ARME SI ATENTIE!

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu sunt din comuna Cobadin din Constanta , si am aflat azi la televizor ca au gasit la noi in sat , in padure 3 copii despicati si fara organe in ei . Romania asta devine din ce in ec mai nenorocita. Nu stiu cine s-ar putea incumeta la asa ceva , ce fel de om ar avea acel caracter sa omoare copii si sa ii taie pentru organe .....

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe ce post au dat stirea asta?Din pacate zvonul asta l-am auzit si eu si sunt ingrozita.Sa fie oare reala informatia?

    RăspundețiȘtergere
  25. Gaborii sunt mana in mana cu ei cred, nimeni nu spune nimik, mai ales akum cu alegerile!Se intampla in Targoviste,au loat copii din parcarea de la Kaufland,mama au lovit-o in cap cu ceva si a lesinat, nu a murit !

    RăspundețiȘtergere
  26. eu sunt copil si am 9 ani si mam speriat cand am auzit

    RăspundețiȘtergere
  27. http://adevarul.ro/news/bucuresti/politia-capitalei-zvonurile-despre-copiii-rapiti-lua-organele-false-intra-vezi-mesajul-facebook-ingrozit-parintii-1_50bde97f7c42d5a663cfd37c/index.html

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.realitatea.net/politia-da-asigurari-ca-nu-se-rapesc-copii-pentru-prelevarea-de-organe_851324.html
    Organele umane nu se preleveaza ca la taiatul purcelului,.. este nevoie de sala de operatie, cu o armata de medici, asistente, aparatura. nu cred ca asa ceva se poate face. plus cel/cei care primesc organele sa fie si ei in alta sala de operatie gata pregatiti de interventie. sansele ca organele cuiva sa se "potriveasca" la primitor sunt foarte mici, chiar si in cazul rudelor.
    / pt copilul de 9 ani, vorbeste cu parintii tai despre aceasta problema, ei te vor sfatui cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere