UN GÂND PIOS ŞI BUN PENTRU CUPLUL PREZIDENŢIAL POLONEZ

Ceea ce scriu acum este – în felul meu, al scrierilor mele – un gând de pozitivizare faţă de încredinţările ezoterice brute, fără subtilităţile necesare etapei spirituale pe care o traversăm, ale multor semeni care se auto-intitulează „treziţi”. Ar trebui să nu ne considerăm niciodată perfecţi, ci doar mergători pe un drum pe care deschiderile au loc permanent, învăţăturile se dezvoltă, se ramifică, se aprofundează mereu…

Este necesar să nu mai credem că ar fi vorba despre o „karmă negativă”, care ar fi marcat destinul cuplului prezidenţial polonez.
Sunt încredinţată că sarcina lor de destin a fost sensibilizarea complexă a opiniei publice, cu privire la diverse evenimente agresive care ne-au marcat, şi ne marchează mereu existenţa ca oameni, ca spirite întrupate pe Pământ pentru învăţături deosebit de complexe. Evenimente care, indiferent dacă s-au petrecut în trecut sau se petrec în prezent, se constituie în învăţături în continuare pentru cei care încă mai ascund – oriunde în lume – adevăruri politice, sociale şi chiar religioase. Care încă ne împiedică să conştientizăm responsabilitatea noastră privind construcţia unor evoluţii cu respect pentru suferinţele de orice fel ale oricăror semeni, ale oricăror fiinţe, vieţuitoare cu care împărţim încă această planetă.
Căci numai în acest fel sensibilizaţi vom putea deveni cu toţii miloşi în faţa greutăţilor de orice fel cu care fiecare fiinţă se confruntă în evoluţiile sale. Numai în acest fel vom putea participa la modelarea felurilor de ajutor pe care le vom acorda generaţiilor viitoare de evoluanţi, muncind cu dăruire alături de marii Făuritori ai tuturor evoluţiilor noastre: adică cei dintâi care se sacrifică oriunde, cu durerile trupurilor şi sufletelor lor, pentru a sesiza ce căi sunt cele mai puţin dureroase, obositoare pentru fiecare viaţă din universuri. CĂCI LOR NOI LE SUNTEM SFINŢI ŞI NE ÎNVAŢĂ MEREU SĂ-I CONSIDERĂM SFINŢI PE CEI MAI MICI DINTRE NOI – ŞI NU PE CEI MAI ÎNALŢI…

Cred că acum se va înţelege mai bine poziţia mea faţă de soarta acestor oameni...

7 comentarii:

  1. oameni care au fost dresati de ignoranti......

    RăspundețiȘtergere
  2. “Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14
    ”Şi vor(veti) vedea faţa Lui şi numele Lui va fi pe frunţile lor(voastre)”. Apocalipsa, 22.4

    RăspundețiȘtergere
  3. imi este MILA de COPIII celor care se vor deplasa ptr. DISTRACTII CONCEDII cu Masina personala sau AVIONUL , vor avea mari P R O B L E M E in VIITOR deci mai bine alegeti TRENUL pe caile ferate foarte Sigure si Verificate SAU va plimbati prin JURUL CASEI ! NOTA - fiecare cu STIINTA lui !!! LEGILE FEMOSAN trebuiesc INTELESE altfel veti fi ca niste Animalute Ratacite in IGNORANTA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sufletele presedintilor sunt la fel de importante ca ale gunoierilor, cred eu. Deindata ce parasesc trupul, isi urmeaza ciclul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-as permite, cu respect, sa intaresc acest lucru, din propria mea incredintare.

    RăspundețiȘtergere
  6. bla, bla, bla.
    In acel accident nu a murit doar cuplul, insa gandurile pioase, intotdeauna sunt pentru varfuri!
    :)
    In alta ordine de idei, spectacolul acesta grotesc, nu foloseste decat mass mediei.
    Nu va fi sensibilizat nimeni. Viata-si va vedea mai departe de drumul ei.
    "Se constituie in invataturi"
    :)
    Ba bine ca nu! De cate secole "invataturile" apar si dispar fara a fi luate in considerare?!
    Despre ce faci vorbire aici?
    Priveste in istorie si vei vedea cate lectii reiterate si neinvatate inca se deruleaza sub nasul nostru...
    "evoluanti" :)))
    Da, cu certitudine sunt "evoluanti" si nicidecum "evoluati", pentru ca doar progresul stiintific este "evoluant", cel spiritual se intoarce la matca, in privitivism. Mai avem un pic si devenim again politeisti, vom face ritualuri, vom purta amulete, inele si cercei in nas, vom merge la "samani" sa intre in transa pentru a ne videca... si, astfel, reluam ciclul precum roata!
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. REGRETABIL...D-zeu sa-i ierte si sa-i odihneasca -n pace!

    RăspundețiȘtergere