Prietenii

Nu de mult ( nu mai mult de 2-3 luni, poate nici atat) mi-am facut cont pe Facebook. Dupa primele zile (cel mult 1-2 saptamani) in care am butonat ca bezmetica pe acolo, incercand sa ma familiarizez cu site-ul, am renuntat aproape din start sa ma "infund" in jocuri (pe care le uram din cauza clicurilor pe care le dadeam la inceput dintr-un soi de "generozitate" si la care renuuntasem curand, constatand ca mi se cam blocheaza "harbul" numit calculator cand se adunau prea multe in scurt timp). Asa ca... am legat prietenii si am intrat in grupuri, plus ca am devenit fan pe unde se putea, cu scopul, deloc retinut, de a-mi promova blogurile si alte diverse interese mai mult sau mai putin trecatoare.
Odata pornita "avalansa" legarii de prietenii, am raspuns cat de mult se putea cererilor si sugestiilor de prietenii, chiar cu riscul de a fi blocata in aceasta activitate pentru una sau mai multe zile, ca sa mi se mai domoleasca... zelul. De ceva timp insa, am sesizat ca... nu mai puteam raspunde sugestiilor de prietenie facute de "intermediari", ci doar cererilor directe. Cauza posibila? Probabil "acumularii" unui numar (deja!) destul de mare de prieteni. Cum tentatia este (inca!) destul de mare, am incercat sa fiu ceva mai selectiva si sa incerc sa elimin prietenii ceva mai vechi. Criterii? De pilda, nu prea am ce face cu amicii din strainatate, cu care imi este dificil uneori sa comunic in limbi straine, caci comunicarea in romaneste este... practic imposibila. Sau... iarasi... nu am ce face cu amicii "obsedati" de jocuri, cu care greu poti vorbi despre altceva.
Asa ca... am trecut si la functia "Stergere prieteni"... Urati-mi spor la treaba!

10 comentarii:

  1. Spor la treaba!
    Facebookul ma enerveaza si pe mine pentru ca intretine cea mai formala si superficiala forma de relatie umana. Un fel de sanchi care mai rau te-ncurca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Partial ma enerveaza si pe mine. Dar e un mod destul de eficient de promovare a unor lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la treabă, hărnicuţo!
    Cristina eu am renunţat la această formă, când am început să învăţ la calculator...:)
    Şi după un timp...:) am primit o "învitaţie"...undeva prin Franţa, la un eveniment cultural, la care chiar m-aş fi dus ...
    dacă aş fi avut ceva în portofel...
    Culmea, învitaţia era de la Dan Ioaniţescu...
    L-am întrebat unde mă învită? Culmea! El nu ştia nimic...aşa că ne-am distrat virtual...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu credeti ca ma incanta in mod deosebit aceasta forma de promovare a blogurilor. Dar, dincolo de satisfactia de a scrie pentru a face placere unor cititori, intervine uneori si dorinta de a promova unele activitati pe propriile bloguri (inclusiv... reclame platite). Si atunci incerci, vrand-nevrand, sa-ti atragi cititori prin diverse moduri.
    O modalitate ar fi sa-ti lasi link-ul spre blog langa comentariile postate pe la altii. Modalitate limitata, dealtfel, caci nu stii ce reactie poate avea "gazda". Si atunci... incerci sa iti lasi link-ul si prin niscaiva retele de socializare, cat se poate. Asa ca... suporti consecintele...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Ziua !
    Doamnei Cristina !
    ~
    Cu această OCAZIE, UREZ tuturor FEMEILOR un Sincer LA MULŢI ANI !
    şi
    Felicitări de 1 Martie !
    Felicitări de 8 Martie !
    ~
    Dublez, pentru doamna Cristina:
    Felicitări pentru 1 Martie şi pentru Ziua Femeii, 8 Martie ! La Mulţi Ani !
    ~
    Vă "aştept" ... de un an de zile ! De pe "vremea" ... Infinitaria !
    Atunci ... v-am "scris", pe Blogul dvs. personal, foarte multe COMENTARII ... care Nici "nu intrau" ... dar NICI nu mai puteam VERIFICA dacă "au intrat" !
    Aveaţi mii de articole ... "publicate" !
    Părerea mea "de atunci": ... cred că NICI dvs. NU LE CITEAŢI !
    ~
    AICI ... poate ... îmi veţi da ... "satisfacţia" unui "răspuns"...ORICARE !
    ~
    Nu uitaţi însă: Eu Vă Iubesc ! Vă Mulţumesc pentru că EXISTĂM !
    ~
    Pe Facebook (sau cum s-o numi) ... îmi este imposibil Să MAI Întru ... INUTIL ! Nu mai ştiu dacă am răspuns sau nu, dar ... acea "Interfaţă" o consider MAI GREA ... decât aceea de pe "toateBlogurile.ro" (unde chiar aş fi vrut ... să ACTIVEZ !) !
    ~
    Da ... uneori este bine să SCĂPAM de BALAST !
    Pentru a ne "curăţi ARIPILE !".
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate comentariile puse pe blogurile mele intrau. Le citeam... daca nu pe toate, pe majoritatea, chiar daca nu raspundeam la ele.
    Puteti intra in continuare pe blogurile mele, si chiar va rog sa comentati, dupa ce cititi TOATE postarile, daca se poate... Si se poate.
    Ma puteti aborda si pe mess; gasiti datele de contact in profilul de pe blog.
    Multumesc pentru urari...

    RăspundețiȘtergere
  7. Unele jocuri sunt distractive,am intrat si eu...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma indoiesc ca unele jocuri sunt distractive. Numai ca trebuie sa te tii de jocuri, iar eu nu am rabdarea necesara intotdeauna...

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună Ziua !
    Doamnei Cristina !
    ~
    Vă mulţumesc pentru răspuns !
    (eu ... am depăşit ÎN CASĂ ... "fereastra mea", acum chiar voi închide...le mai las şi pe fete !)
    ~
    Între "timp" ... m-am "obişnuit" cu tot felul de "ATITUDINI" ... Nu vreau reting ! Doar ... dialog ! (Măcar o dată pe lună !)
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt deschisa la dialog. Oricand si oriunde...

    RăspundețiȘtergere