Remarci HOMOFOBE


Blogger nationalist amendat pentru remarci “HOMOFOBE” la adresa primarului Parisului

autor: FrontPress 03.10.2012
Un cunoscut blogger naţionalist francez, profesor de istorie şi fost membru al Frontului Naţional, a fost condamnat marţi la plata unei amenzi de 6.000 de euro pentru remarci “homofobe” la adresa primarului socialist al Parisului, Bertrand Delanoe. În plus, Herve Lalin, cunoscut şi sub pseudonimul de Herve Ryssen, mai trebuie să plătească edilului daune morale de 2.000 de euro şi încă 1.500 de euro cheltuieli de judecată.
Acesta l-ar fi insultat într-o postare de pe blogul personal pe primarul homosexual al capitalei Franţei. Deasemenea a îndemnat cetăţenii să-l “pulverizeze” pe Delanoe.
Lalin a mai fost condamnat în 2004 la patru luni de închisoare cu suspendare pentru că a aruncat cu cerneală într-un preot catolic care ajuta imigranţii ilegali. La fel, în 2009 a mai fost amendat cu 7.500 de euro pentru “incitare la ură rasială” după ce a publicat mai multe texte “antisemite”. În luna februarie a acestui an a mai primit încă o amendă de 5.000 de euro pentru că a acuzat comunitatea evreiască că este predispusă incestului într-un articol apărut în jurnalul Rivarol. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu