Mesaj NATIONALIST


Mesaj NATIONALIST afisat la meciul Romania – Olanda

autor: FrontPress 17.10.2012
Naţionala de fotbal a României, antrenată de Victor Piţurcă, a încercat să obţină marţi a doua victorie consecutivă în faţa Olandei, după cea de la Constanţa din 13 octombrie 2007, dar din păcate tricolorii au pierdut de această dată cu scorul de 1 la 4. Înfrângerea a fost compensată însă de spectacolul oferit în tribune de cei peste 53.000 de spectatori.
Impresionant a fost mesajul naţionalist afişat pe Arena Naţională la începutul partidei, pe o pânză uriaşă: “Cu toţii eram regimente române: Moldova, Muntenia, Ardeal”. Deasemenea a mai fost afişat şi mesajul unionist “Basarabia e România”. Pe întreaga durată a partidei au fost fluturate sute de drapele tricolore, unele de dimensiuni impresionante.
Echipa naţională rămâne în cărţi pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Actualmente clasamentul din grupa D indică pe primul loc Olanda (12 puncte), urmată de Ungaria (9 puncte), România (9 puncte), Turcia  (3 puncte), Estonia (3 puncte) şi Andora (0 puncte). Sursa: FrontPress.ro

3 comentarii: