Declaratie


Declaratie de razboi (VIDEO)

autor: FrontPress 14.10.2012
Noi suntem generația celor care mor pentru o privire aruncată greșit, pentru o țigară refuzată sau pentru un stil care deranjează. Noi suntem generația fracturilor etnice, a falimentului coexistenței, al metișului impus.
Noi suntem generația de două ori pedepsită: condamnați să scoatem din necazuri un sistem social prea generos cu alții pentru a o continua să fie cu ai noștri.
Noi suntem generația victimă a celei din Mai 68. A acelei generații care pretindea să ne emancipeze de greutatea tradiției, de cunoaștere și de autoritatea din școli, dar care înăinte de toate s-a emancipat de propriile responsabilități.
Noi am închis cărțile de istorie pentru a ne regăsi memoria. Noi am încetat să-l mai credem pe Kader c-ar putea fi fratele nostru, planeta satul nostru și umanitatea familia noastră. Ne-am dat seama c-avem rădăcini, strămoși, și deci un viitor.
Singura noastră moștenire este țara noastră, sângele nostru, identitatea noastră. Noi suntem moștenitorii destinului nostru.
Noi am stins televizorul pentru a coborâ din nou în stradă. Am pictat lozincile noastre pe pereți, am scandat în megafoanele noastre “Tineretul la putere”, fluturând sus steagurile noastre semnate cu lambda. Această Lambda care orna scutul glorioșilor spartani este simbolul nostru. Știți ce reprezintă? Aceasta înseamnă că nu vom ceda, nu vom renunța. Sătuli de toate lașitățile voastre, nu vom refuza nici o luptă, nici o provocare.
Voi sunteți cei „treizeci de ani glorioși”, pensiile PAYG, SOS rasism, “diversitate”, reîntregirea familială, libertatea sexuală și pungile de orez a lui Bernard Kouchner. Noi suntem 25% de șomaj, datoria socială, explozia societății multiculturale, rasismul anti-alb, familiile destrămate, și tinerii soldați francezi care mor în Afganistan.
Nu ne veți cumpăra cu o privire condescendentă, cu un loc de muncă la Stat plătit cu mizerie sau cu o palmă pe umăr: pentru noi, viața este o luptă.
Noi n-avem nevoie de politicile voastre despre tineret. Tineretul este politica noastră.
Nu ne înțelegeți greșit: acest text nu este un simplu manifest, este o declarație de război. Noi suntem ziua de mâine, voi cea de ieri. Noi suntem Generația identitară. Traducere de Stefan Caliman 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu