Traficant de droguri


Fostul prezentator Malonga Parfait acuzat de trafic de droguri

autor: FrontPress 16.10.2012
Fostul realizator  al emisiunii de televiziune “Fotbal la Maxx”, Malonga Parfait, în prezent inspector la Primăria Capitalei, a fost reţinut de poliţiştii din Argeş pentru trafic de droguri. Congolezul a mai fost în centrul unui scandal în 2001, când a fost pălmuit de George Becali şi făcut “cioară”.
Sorin Malonga Parfait, în vârstă de 33 de ani, a fost prins în flagrant luni seară de poliţiştii de la Crimă Organizată din Argeş când încerca să vândă 10 grame de canabis unui ofiţer sub acoperire. În urma verificărilor efectuate, s-a descoperit că Parfait mai avea în maşină alte 30 de grame de canabis. El intrase în vizorul autorităţilor de mai multă vreme, acesta fiind indicat de către câţiva consumatori de droguri ca fiind persoana care le vindea stupefiantele.
Malonga Parfait se află încă de luni seară în arestul IPJ Argeş iar marţi procurorii DIICOT îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. În urmă cu doi ani, acesta a mai primit o amendă penală pentru consum de droguri.
În 2001, când prezenta emisiunea “Fotbal la Maxx” la postul Pro Tv, congolezul a fost pălmuit şi înjurat de europarlamentarul Geroge Becali, chiar la intrarea în tribuna oficială a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, înaintea partidei dintre Dinamo şi Steaua. În prezent acesta lucrează ca inspector principal la Direcţia de Utilităţi Publice a Primăriei Capitalei. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu