Dinamo - Rapid


Mesaje “RASISTE” la meciul Dinamo – Rapid (FOTO)

autor: FrontPress 23.10.2012
După scandalul mesajelor “rasiste” afişate în luna septembrie la meciul dintre Steaua şi Rapid, a venit rândul suporterilor dinamovişti să fie acuzaţi de atitudini “anti-ţigăneşti”.
Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională şi în care “alb-roşii” au revenit de la 0-1.
Mesajele controversate au fost afişate de suporterii dinamovişti de la Peluza Nord şi au avut textele “Mareşale Antonescu, românii adevăraţi nu te vor uita”, “Mai mult săpun, mai puţin parfum” şi “Duşmanii voştri numărul 1, limba română şi săpunul”.
Nu au lipsit nici incidentele, care au fost totuşi relativ minore. La un moment dat ambele galerii au început să arunce cu diverse obiecte. Suporterii au sărit în alte sectoare decât cele destinate lor şi s-au întâlnit la gardurile despărţitoare atacându-se reciproc cu beţele de la steaguri, scaune sau chiar curele.
Confruntări au avut loc însă şi în afara arenei. “Opt suporteri au fost duşi la Poliţie în urma unor altercaţii care au avut loc la intersecţia Mihai Bravu – Iancului din Capitală”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Jandarmeriei. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu