1.300 de flotari


1.300 de flotari in 50 de minute pentru un parc de fitness urban

autor: FrontPress 12.10.2012
Sportul în aer liber şi traiul sănătos au devenit un adevărat stil de viaţă pentru tot mai mulţi tineri din statele est europene, în special în spaţiul exsovietic. Aceştia se adună în grupuri de prieteni pentru a se antrena în parcuri, curţi de şcoli sau în spatele blocurilor. Această adevărată mişcare urbană a început să pătrundă şi în România iar un gălăţean de 29 de ani, pasionat de fitness, a vrut să atragă atenţia autorităţilor locale asupra acestui sport, în scopul construirii unui parc tematic în oraş.
Astfel la începutul lunii septembrie Doru Dorobăţ  şi-a postat pe facebook intenţia sa şi şi-a propus ca pentru fiecare like primit să facă cinci flotări. Deşi nu s-a aşteptat la un număr atât de mare de susţinători, s-a ţinut de promisiune şi într-un local din oraş a amenajat o scenă pentru a face serii repetate de câte 20-30 de flotări, cu mici pauze între ele. După 48 de minute a reuşit să-şi doboare propriul record, executând 1300 de flotări.
„Efortul a fost foarte mare şi spre deosebire de alte dăţi când am făcut flotări, acum mi-a fost puţin mai greu. Cred că din cauza lipsei oxigenului. Ce să mai spun de emoţii. Nu m-am gândit niciun moment că nu o să reuşesc să fac toate flotările. Ştiam că pot, dar nu credeam că o să fie atât de greu”, a mai spus Doru Dorobăţ. Cu toate că tânărul a invitat şi reprezentanţi ai Primăriei şi ai Consiliului local, nici un oficial nu a fost prezent. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu