Corabia criminalilor



autor: FrontPress 05.10.2012
Este un vas olandez deţinut de asociaţia pro-avort Women on Waves (Femei pe valuri). Pe acest vas, care se apropie de porturile din întreaga lume, femeile pot ucide fără probleme copiii pe care-i poartă în pântece.
Miercuri, vasul morţii a fost oprit de vase militare la câteva mile de portul Smir din Maroc. La o primă vedere, vasul oferă asistenţă medicală avortivă femeilor cu sarcină într-un termen incipient, mai precis un medicament care omoară prin otrăvire foetus-ul sau embrionul. Corabia pretinde că, conform legilor internaţionale, un vas aflat la mai mult de 12 mile radius de un port, respectă legile ţării din care provine vasul, în acest caz Olanda.
Rapoartele arată însă că puţine avorturi se fac pe vas, totul fiind mai mult o chestiune de publicitate şi de campanie pentru activiştii pro-avort. Vasul a generat dezbateri aprinse în Irlanda (2001), Polonia (2003), Portugalia (2004) şi Spania (2008).
Peste tot unde au navigat, femeile de pe valuri au avut o primire ostilă, au fost bătute cu ouă în Polonia, investigate de poliţie, acuzate de crimă de Arhiepiscopul de Gdansk, refuzate de Portugalia etc.
Într-o lume în care preşedintele Obama spune „copiii nenăscuţi sunt vieţi potenţiale”, astfel de instrumente de propagandă a morţii sunt deja banale, mai ales că legile sunt permisive pentru părinţii criminali mai peste tot în lume. Mai mult decât grija pentru femei, în spatele acestor campanii pro-avort stă o industrie a moţii de zeci de miliarde de dolari anual, care stimulează financiar orice efort elucubrant de promovare a crimei intra-uterine. Medicina, morala, religia, bunul simţ, istoria umanităţii întreagă, toate acestea arată absurdul violenţei şi al uciderii pruncilor în pântecele mamelor lor criminale. Medicina devine aşadar ştiinţă a holocaustului, asistând şi oferind oamenilor suport pentru instinctele lor criminale. Vorba unui episcop american, care comentând aberaţiile înfricoşătoare ale lui Obama care spunea că pruncul din pântece este viaţă potenţială, a spus: Obama însuşi e „om potenţial şi are creier potenţial”. De pr. Ioan Valentin Istrati – Doxologia
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu