NATIONALISTII rusi


NATIONALISTII rusii cer inchiderea tuturor cluburilor GAY din Moscova

autor: FrontPress 10.10.2012
Activiştii naţionalişti creştin-ortodocşi din Rusia au cerut autorităţilor locale din Moscova să adopte o lege care să interzică propaganda homosexuală şi care să permită închiderea tuturor cluburilor gay din oraş. Această cerere ar complecta interzicerea recentă a paradelor homosexuale din capitala Rusiei pentru următorii 100 de ani.
Mişcarea “Narodny Sobor” (Consiliul Poporului) a iniţiat o campanie de strângere de semnături în acest sens. Legi similare au fost introduse deja în mai multe localităţi din Federaţia Rusă, inclusiv în St. Petersburg, al doilea oraş ca mărime din ţară.
“Am făcut cercetări şi o astfel de interdicţie nu contravine legislaţiei internaţionale. Homosexualitatea şi propaganda în favoarea acestei practici sunt păcate grave”, a declarat Oleg Kassin, vicepreşedinte al organizaţiei Consiliul Poporului, pentru cotidianul  Izvestia. “În primul rând este necesară închiderea tuturor cluburilor gay din Moscova” deoarece acestea “ispitesc sufletele imature”, a continuat el.
Mai mulţi politicieni, inclusiv parlamentari, au declarat că susţin această iniţiativă, care ar putea chiar să ajute la ameliorarea crizei demografice din regiune.
“Avem tot dreptul să menţinem puritatea societăţii şi să ne protejăm copiii în faţa a fel de fel de manifestaţii păcătoase. Atât Biserica cât şi majoritatea celor care alcătuiesc comunitatea noastră sunt de acord că homosexualitatea este departe de a fi un lucru normal”, a spus la rândul lui arhiepiscopul Vsevolod Chaplin. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu