Nationalistii italieni


NATIONALISTII italieni vor o REVOLUTIE impotriva bancilor (FOTO + VIDEO)

autor: Second 01.10.2012
Sute de nationalisti italieni, membri si simpatizanti ai partidului radical Forza Nuova, au demonstrat pe strazile celor mai importante orase din peninsula impotriva sistemului bancar, masoneriei si contra clasei politice care, in viziunea manifestantilor, a esuat lamentabil.
Marsul nationalist care a stat sub stindardul “Rivoluzione!” a strans sute de tineri italieni in orase precum Roma, Bari, Palermo, Brescia, Udine, Padova, Florenta, Avelino sau Pescara.
Vocea forzanovistilor s-a facut simtita cu precadere impotriva politicienilor si bancherilor, nationalistii afirmand “importanta suveranitatii monetare pentru o Italie de maine mai santoasa”, dar si prioritatea de care ar trebui sa se bucure italienii nativi cu privire la locurile de munca din propria tara sau siguranta unui camin.
Manifestantii nu au uitat sa aminteasca si de succesul rasunator al nationalistilor greci de la Zorii Aurii, care au obtinut 7 procente in ultimele alegeri parlamentare. Astfel, italienii promit ca succesul grecilor nu va fi singular, Forza Nuova fiind pregatita sa profite de criza identitara, morala si financiara in care a fost adusa Italia de politicienii corupti, pentru a-si salva definitiv patria. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu