Razboi cu SATRELE


Olguta Vasilescu in “razboi” cu SATRELE de TIGANI

autor: FrontPress 08.10.2012
Edilul social-democrat al Craiovei, Olguţa Vasilescu, a anunţat că a evacuat şatrele de ţigani care s-au stabilit ilegal pe domeniul public, creând adevărate focare de infracţionalitate şi mizerie.
„Taberele de romi care ne furau capacele de canal au fost evacuate din Craiova, în această dimineaţă. În prezent, se salubrizează zonele. Unele şatre se aşezaseră pe domeniul public de 5 ani, fără ca nimeni să le deranjeze. Acum sunt în drum spre localităţile de baştină. Săptămânile trecute am mai evacuat o şatră care se aşezase în Parcul Cornitoiu”, a scris Olguţa Vasilescu pe contul de Facebook.
Aproximativ 100 de persoane care locuiesc în tabere improvizate în două zone ale municipiului Craiova au fost evacuate cu ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor iar locuinţele din carton au fost puse la pământ buldozerele.
Olguţa Vasilescu, în vârstă de 38 de ani, a fost membru fondator al Partidului România Mare, conform propriilor declaraţii postate pe site-ul personal. A fost purtătoarea de cuvânt a formaţiunii conduse de Vadim Tudor şi lidera organizaţiei de tineret. A devenit membră PSD din 2007 şi anul următor a obţinut un loc în Senatul României. În iunie 2012 a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Craiovei, învingându-l pe contracandidatul PDL, fostul edil Antonie Solomon. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu