Caut loc de munca!

Un bun amic m-a rugat, in disperare, sa aflu daca i se poate oferi un loc nou de munca. Lucreaza momentan, nu e somer. Dar vrea ceva mai putin tracasant si ceva mai bine platit.
Mi-a trimis si CV-ul sau:
18:43

6:41:15 PM
CURRICULUM VITAE


Nume : Mihãescu

Prenume : Claudiu

Data si locul nasterii : 27.02.1965, Bucuresti;

Domiciliu : B-dul Bucuresti nr.7, bl. A2, ap.9, Focsani,
Judetul Vrancea, cod 620144;

Telefon :     mobil 0745/14.63.41, fix 0237/61.49.61;

Limbi strãine :     englezã, francezã - nivel mediu;

Permis conducere :     categ. B, obtinut în octombrie 1988;

Cursuri :     1990 cursuri de specializare – analist ajutor         
programator;

Studii de bazã : Scoalã Tehnicã Devize si Antemãsurãtori
în Constructii – Focsani;     

Facultatea de Inginerie Mecanicã din cadrul
Universitãtii Transilvania Brasov
specializarea Autovehicule Rutiere;

Master Autovehiculul si Mediul în cadrul
Universitãtii Transilvania Brasov pe
specializarea Transport Rutier
Experientã:    1990-1993 lucrat în cadrul santierului ADP Vrancea ca electrician;

Obiectul de activitatea aferent acestui post era întretinerea instalatiilor electrice, reparatiile avariilor care apãreau în procesul de productie, pregãtirea statiilor de asfalt la sfârsitul sezonului rece, verificarea si întretinerea statiilor de emisie-receptie de pe raza judetului Vrancea si asigurarea bunei functionãri a procesului de productie din punct de vedere electric.

1993-1995 asistent programator în cadrul biroului de calcul electronic al ADP Vrancea;

În cadrul biroului de calcul informatic pregãteam lunar salarizarea întregii institutii la fiecare douã sãptãmâni functie de prezenta fiecãrui salariat în lunã, respectiv la avans si lichidare, pregãteam notele de intrareelaborãrii balantelor contabile, de asemenea pentru mijoacele fixe si obiectele de inventar.

1995-1997 tehnician în cadrul biroului proiectare al ADP Vrancea;

Participam la antemãsurãtori pentru întocmirea proiectelor aferente drumurilor judetene si comunale, strãzilor aferente municipiului Focsani atunci când primãria sau Consiliul Judetean ne solicita, introducerea acestora în calculator în vederea stabilirii valorii pentru comunicarea acestora beneficiarilor.

1997-2009 tehnician în cadrul biroului tehnic-productie al S.C. Drumuri si Poduri Vrancea S.A.

În cadrul acestui birou elaboram analizele de pret pentru produsele de balastierã, analizele utilajelor angrenate în procesul de productie, realizarea documentatiilor de evaluare a lucrãrilor de investitii, urmãrirea decontãrii situatiilor de lucrãri lunare si întocmirea dosarelor pentru eventualele licitatii.
De asemenea verificam distantele si traseele tuturor masinilor, camioanelor sau utilajelor care erau angrenate în procesul de productie, urmãream depãsirea distantelor si stabileam consumurile de motorinã aferente investitiilor în cauzã, urmãream corelarea productiei vizavi de ceea ce scria în documentatiile tehnice si în general monitorizam bunul mers al productiei a se urmãreascã documentatiile.
În sezonul de iarnã stabileam care masini vor interveni în procesul de deszãpezire si pe ce sectoare de drum se impuneau anumite prioritãti, se contabilizau consumurile de combustibilil si cantitãtile de material antiderapant folosite pentru interventii si orele efectiv lucrate de cãtre utilajele trimise în teren, centralizarea acestora în computer pentru realizarea situatiilor de lucrãri lunare înspre decontare si urmãrirea acestora pentru a fi semnate.    
2009-2010 tehnician în cadrul biroului tehnic al S.C. Vega’96 Galati S.A.

Existând foarte multe investitii de drumuri pe fonduri europene câstigate de aceastã societate, m-am ocupat de realizarea situatiilor de platã, verificarea antemãsurãtorilor cu ceea ce exista in teren, dispozitii de santier, atasamente, centralizatoare pentru resturi de executie aferente urmãtoarelor drumuri : DJ 204 E – Mãrãsesti – Panciu, DJ 205 R – Cotesti – Poiana Cristei, si de DJ 205 B I si DJ 205 B II – Bolotesti – Jaristea pe întregul an în care-am lucrat în cadrul acestei firme.
2010-2012 evaluator în cadrul firmei de proiectare, S.C. Global Proiect S.R.L.

Fiind o firmã de proiectare destul de mare, s-a dorit ca absolut toate studiile de fezabilitate sau proiectele tehnice - fie ele de constructi civile si industriale, alimentari cu apa sau chiar si drumuri – sã fie corect evaluate din punct de vedere economic. Existând destul de multe multe proiecte pe fonduri europene toate aceste documentatii presupun permanent anumite corelari sau interventii.Mentionez cã pe perioada 1993-2012 am lucrat cu toate sistemele de operare apãrute de-a lungul acestei perioade de timp si în principal cu programe de evaluare economicã adaptate elaborãrii documentatiilor tehnice privind investitiile. De asemenea mi-am creeat propriile programe pentru urmãrirea utilajelor care intrau în procesul de productie si realizarea analizelor de pret. La fel si pentru toate autobasculantele, autobetonierele sau autocamioanele care erau angrenate in productie stabilind in urma calculelor cheltuielile pe fiecare utilaj în lei pe orã, sau lei pe kilometru rezultând astfel tariful de lei pe tonã transportatã.
Impresionant, nu? Pe mine m-a lasat cu gura cascata. Sincer vorbind, o asemenea persoana, calificata, muncitoare, care nu se da in laturi de la a face orice sa-si castige o bucata de paine, nu e de lepadat. Sper ca orice angajator interesat sa-i ofere un loc de munca sa iol poata contacta cu o oferta mai mult decat rezonabila. Succes, Claudiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu