Umilinta


Campionii mondiali ai Romaniei umiliti de guvernanti

autor: Second 23.12.2012
cadou-de-craciunCei care au adus steagul României pe cele mai înalte poziţii la competiţiile internaţionale, cei care au stabilit recorduri mondiale, sunt ”răsplătiți” de sărbători cu cadouri umilitoare de Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport.
Elisabeta Badea, campioană mondială la popice a fost șocată când a văzut ce a primit în dar de la   Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport.
Două tuburi de pastă de dinţi, trei săpunuri, două mere, o banană, o portocală şi un cozonac acesta este cadoul oferit de statul român în prag de Sărbători.  Toate acestea la un loc nu costă mai mult de 40 de lei.
Campioana mondiala la popice, Elisabeta Badea a declarat: “Mulţumesc naturii că sunt tare, dar am făcut un şoc când am văzut pachetul. A fost o lovitură puternică, nu ştiam dacă e adevărat. Am plâns…mult”.
Elisabeta Badea este nevoită să muncească în casele bogaţilor, ca menajeră, întrucât fosta sportivă mai are de aşteptat trei ani pentru a primi indemnizaţia de merit, cea cuvenită pentru rezultatele pe care le-a obţinut în sport.
Prin acest ultim gest de sfidare, statul roman dovedeste, inca o data, ca sportul, sanatatea si valorile reale ale Romaniei sunt in continuare umbrite de interesele personale si de partid ale politicienilor. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu