O zi...


O alta zi obisnuita

autor: Second 09.12.2012
Azi stau în casă, privesc zăpada de afară, beau un ceai, ascult muzică deoarece e o zi obişnuită de decembrie. Nu se va schimba nimic. Nu vreau să aud nimic de alegeri, de referendum, de fraude electorale, să ascult interviuri cu oameni beţi de prin cârciumuri ce se cred astăzi mari analişti politici. E acelaşi scenariu repetat la fiecare alegeri, la fiecare mandat, nu contează că e pentru preşedinte, că sunt locale sau parlamentare, contează că avem aceeaşi clasă politică, aceeaşi cetăţeni iresponsabili ce îşi vând votul.
Eu am ales să nu mă duc la vot deoarece nici un partid nu  reprezintă interesele naţiunii şi interesele românilor, nici un partid nu a făcut ceva bun pentru ţară.  Nu am pe cine vota, nu am pentru ce vota. Şi poate printre candidaţi se găsesc oameni capabili dar aceştia oricum vor reprezenta interesele partidului şi nu a cetăţenilor.
O dată la patru ani votăm aceeaşi criminali, aceeaşi trădători ce ne distrug ţara. Avem atât de multe partide, dar toate sunt la fel, toate au acelaşi scop: să ajungă la putere pentru ei, nu pentru ţară, nu pentru români. Nici un candidat, indiferent din ce partid face parte, nu se va sacrifica pentru ţară, nici un candidat nu va renunţa la propriul interes pentru cel naţional.
Concluzia e simplă: democraţia nu funcţionează, suveranitatea nu e în mâinile poporului. Poporul prin vot nu poate schimba clasa politică, iar actuala clasă politică nu ne reprezintă. Prin vot doar contribuim la distrugerea acestei ţări şi legitimarea celor mai mari trădători de ţară.
Nu vreau să aleg răul cel mai mic, nu vreau să mă plâng mereu de politicieni, eu vreau o elită politică în adevătatul sens al cuvântului. Nu vreau să votez  o dată la patru ani, şi nu vreau să decidă viitorul acestei ţări oameni ce nu au cultură politică şi care se uită la OTV şi citesc Libertatea. Vreau un grup de oameni care sunt dispuşi să se sacrifice pentru ţară, să formeze o elită ce are prioritar interesul naţional nu cel individual.
Ştiu că s-a scris foarte mult despre alegeri, despre prezenţa tot mai scăzută a românilor la vot . Astăzi nu votăm, e un gest de protest, de nemulţumire  dar trebuie să ne gândim că nu putem la nesfârşit răbda abuzurile clasei politice şi să o tolerăm doar din simpla cauză că doar această clasă politică şi o avem.
Trebuie zilnic să ne gândim la ce putem face pentru această ţară, cum putem să o ajutăm iar cei tineri să formeze o nouă elită, una curată, cu scopuri nobile, nealterată de politicianism. Am conştientizat defectele clasei politice, nu mergem la vot, dar ce facem mai departe? Aşteptăm sau începem a acţiona prin fapte şi nu doar prin statusuri pe facebook? De pe Schimbarea.info
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu