Apocalipsa


Intre apocalipsa si… apocalipsa

autor: FrontPress 26.12.2012
sclaviNu au venit OZN-urile! Nici vreun asteroid, zombi, sau orice altceva şi-au imaginat fanii scenariilor apocaliptice. Deci am scăpat! Oare?
De unde ştim că apocalipsa nu este în plină desfăşurare? De unde ştim că nu suntem în mijlocul unui plan complex de distrugere a omenirii? Prin ce? Dezumanizarea prin suprapopulare, controlarea natalităţii şi supunerea populaţiei planetare unui genocid mascat.
Voi atinge pe scurt cele trei aspecte: suprapopularea. Nu este un mister pentru nimeni faptul că resursele naturale ale planetei sunt finite. Capacitatea planetei de a asigura hrana unei populaţii aflate în creştere este tot mai limitată. Pe măsură ce oamenii intră într-o competiţie tot mai acerbă pentru supravieţuire, moralitate dispare. Onoarea, mândria, respectul îşi pierd valoarea, atunci când oamenii luptă pentru supravieţuire.
Controlul natalităţii este un mod foarte perfid de a transforma omenirea într-o resursă de sclavi. Natalitatea este descurajată la oamenii de succes. Femeile de carieră, cele care au studiat, care au depus eforturi pentru a excela într-un domeniu de activitate riscă enorm, chiar şi atunci când au doar un copil. De doi copii, sau poate chiar trei, nici vorbă. Modul în care societatea a fost structurată duce cariera şi familia pe două traiectorii complet divergente, care se exclud reciproc. Deci, natalitatea este asigurată aproape exclusiv de familii cu nivel de trai redus şi deseori cu o educaţie limitată. Genele se transmit, procesul de îndobitocire devenind genetic. Trist este că procesul este într-o mare măsură ireversibil, fiind diametral opus evoluţiei naturale, în care exemplarele cele mai inteligente, puternice şi sănătoase se reproduceau.
Un ultim aspect, pe care doresc să îl ating, este genocidul mascat în alimentele noastre. Poate că unii dintre voi aţi auzit despre firma Monsanto (este prezentă şi în România, şi s-a remarcat prin tentativa de introducere a organismelor modificate genetic în ţara noastră şi prin finanţarea miniştrilor agriculturii şi a soţiilor acestora). Această firmă deţine exclusivitatea asupra producţiei de soia în SUA. Soia modificată genetic de către ei este singura ce mai poate fi cultivată. Există deja studii, care confirmă legătura dintre organismele modificate genetic şi cancer. Iar în SUA, toate alimentele ce conţin soia sunt implicit cancerigene. Aceste culturi au ajuns şi la noi, sub forma unor experimente.
Acestea sunt, pe scurt, realităţile zilelor noastre… mai avem nevoie de vreo apocalipsă? De Remus Radoi – Agonia Natiunii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu