Nationalistii greci


NATIONALISTII greci, o forta a strazilor! (FOTO+VIDEO)

autor: Second 17.12.2012
poreia-nikaia__articleNationalistii eleni din cadrul partidului Zorii Aurii au demonstrat zilele trecute ca nu sunt doar niste “politicieni de parlament”, ci continua sa reprezinte nationalismul radical pe strazile Greciei, fapt dovedit printr-un mare mars la care au participat cateva mii de membri si simpatizanti ai partidului nationalist, in orasul Nikaia.
In ciuda bombardamentului mediatic la care nationalistii greci sunt supusi zilnic si a propagandei antinationaliste din mass-media,  in ciuda tot mai frecventelor atentate cu bombe indreptate impotriva sediilor celor de la Zorii Aurii, acestia raman neclintiti de pe pozitile lor radicale si din lupta lor pentru o reala revolutie nationala impotriva unui sistem putred si bolnav.
Pe parcursul marsului au fost scandate lozinci impotriva imigrantilor neeuropeni, impotriva politicienilor tradatori, dar  s-au si intonat cantece nationaliste. Marsul a fost incheiat cu o serie de discursuri mobilizatoare ale liderilor partidului, precum si ale parlamentarilor Zorii Aurii. Sursa: FrontPress.ro
aponikaia-2
poreia_-nikaia__article
aponikaia-5
aponikaia-3
apo_nikaia-1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu