Gigi Becali


BECALI viseaza la conducerea PNL

autor: FrontPress 18.12.2012
becaliGigi Becali, ales deputat în Parlamentul României într-un colegiu din Bucureşti, a declarat marţi dimineaţa, după ce s-a plimbat pe holurile Legislativului, că doreşte să ajungă în fruntea PNL, în caz că Antonescu ar fi ales preşedinte al României.
“Dacă va fi ceva nedrept şi neadevărat, eu voi fi primul care voi fi în opoziţie, eu voi ţipa primul la pupitru că de-aia fac jurământul, să apăr Constituţia, valorile, democraţia, adevărul şi dreptatea. Cu timpul, o să urc câte o treaptă, câte o treaptă. Ţinta mea este Antonescu preşedinte, eu preşedinte în PNL. În 2014, desemnez eu, eu fac guverne. Asta este ţinta mea”, a declarat deputatul liberal.
Întrebat dacă Antonescu ştie că îi vânează locul, Becali a răspuns: “Nu trebuie să ştie că nu trebuie să vânez eu. Trebuie să zică el: eu plec, te rog, ai grijă, îţi las un bun de care să ai grijă cu sfinţenie. PNL-ul trebuie să rămână pe o mână puternică. Dacă rămâne pe mâna lui Tăriceanu, se alege praful. Cum s-a mai ales”.
“Deja am vorbit cu grupul PNL și am cerut Comisia Juridică și mi-au spus că voi fi în Comisia Juridică”, a mai spus Gigi Becali. Sursa: FrontPress.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu