Infractionalitatea tiganeasca


Comunicat Noua Dreapta Timisoara: AJUNGE cu infractionalitatea tiganeasca!

autor: FrontPress 14.12.2012
Luând act de o sumedenie de incidente petrecute în ultimii ani, în care avem ca părţi ale conflictelor români în calitate de victime şi ţigani ca părţi agresive şi antisociale, Noua Dreaptă Timişoara este hotărâtă să tragă un ultim semnal de alarmă şi să tragă linie: GATA, PÂNĂ AICI!
Ne-am săturat ca românii să fie discriminaţi în propria ţară, ne-am săturat ca ţiganii să facă legea pe străzile oraşelor şi ale satelor din România, ne-am săturat de poliţiştii care stau pasivi la actele antisociaele ţigăneşti, ne-am săturat de politicienii încuscriţi cu clanurile ţigăneşti, avizi după bani, putere şi voturi. În special ne-am săturat de autorităţile române care sunt incapabile şi  incompetente să pună stavilă acestui val de agresiuni ale minorităţii ţigăneşti împotriva majorităţii româneşti.
Numai în 2012 am fost nevoiţi să privim uluiţi cum în Bucureşti un student român a fost înjunghiat mortal de ţigani pentru că nu asculta manelele. Am asistat la incidentul din Craiova, când în plină zi, o femeie a fost victima unui accident auto şi i-au fost furate toate bunurile ce le avea asupra ei de către ţigani în timp ce se afla inconştientă, întinsă pe carosabil. Românii au asistat nepăsători şi  la cazul din Mediaş, unde un bătrân a fost lovit cu bâte de ţigani în plină stradă. Am fost martorii incidentului mediatizat de toată presa în care un alt elev român a fost victima ţiganilor, fiind înjunghiat chiar în faţa unei şcoli din comuna Voluntari. Ultimul eveniment petrecut recent, care ne-a îndemnat să luăm o poziţie şi mai fermă împotriva infracţionalităţii ţigăneşti, este cazul unui profesor care este umilit, jignit, apoi ameninţat de către un elev de etnie țigănească.
Având în vedere toate cele enumerate anterior, Noua Dreaptă Timişoara îndeamnă, în primul rând, pe fiecare român să nu mai accepte să fie sclav în propria ţară, în faţa unei minorităţi agresive şi antisociale. În al doilea rând, reamintim celor care pun în fiecare seară o pâine pe masă mulţumită nouă, a românilor de rând care contribuim la bugetul local sau de stat, că ei au obligaţia legală de a ne apăra în faţa infracţionalităţii. Dacă refuză în mod repetat să o facă şi acceptă tacit ca ţiganii să sfideze în continuare o Românie întreagă,  Noua Dreaptă se vede nevoită să anunţe pe fiecare dintre voi că ROMÂNIA E A NOASTRĂ, nu a politicienilor îmbuibaţi, nu a clanurilor ţigăneşti, nu a poliţiştilor corupţi, iar dacă va trebui să se ajungă în situaţia de a ne face singuri dreptate într-o ţară fără stăpâni, noi o vom face! Biroul de presă al Noii Drepte Timişoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu